Cadde Medcezir son bölümünde Mira ve Yaman'nın öpüşme sahnesi

Medcezir son bölümünde Mira ve Yaman'nın öpüşme sahnesi

29.11.2014 - 09:33 | Son Güncellenme:

Dün akşam Star Tv'de Medcezir dizisi 50. bölüm ile ekrana geldi. Bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile izleyici karşısına çıkan dizide Mira ve Yaman'dan muhteşem dans ve öpüşme sahnesi gündeme bomba gibi düştü. Dizinin son bölümü izleyenlerin nefeslerini kesti.

Medcezir son bölümünde Mira ve Yamannın öpüşme sahnesi

Star Tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Medcezir 50. bölüm ile seyirci karşısına çıkarken Mira ve Yaman arasında yaşananlarda son durum ne olacak merak konusu olmuştu.

Haberin Devamı

Yaman’ın kalbinden dökülen notalar Mira’nın piyanosunda canlanır. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira’nın kalbindeki buzları eritir. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissederken, Mira ondan zaman ister.

Okulda düzenlenecek olan dans gecesi herkesi ayrı ayrı nedenlerle heyecanlandırır. Mert Uzay’la rekabet içinde Eylül’ü etkilemek için yeni bir hazırlık içine girer ve planlarına Yaman’ı da dahil eder. Mert Uzay'a karşı büyük bir zaferin peşindedir...

Yaman ise Mira'nın istediği zaman konusunda son derece hassas ve Mira’ya saygılıdır. Ama bu süreci hızlandırmak için de elinden geleni yapmaktan da vazgeçmez. Düşündüklerini uygulamaya koymak için Mira’ya çok yakın birinden yardım ister. Büyük gece büyük heyecanlar yaşanacaktır.

MEDCEZİR SON BÖLÜM

Yayın Günü: 28 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.30


Medcezir son bölümünde Mira ve Yamannın öpüşme sahnesi


50. Bölüm 2. Fragmanı



50. Bölüm 1. Fragmanı