Gündem Medcezir final bölümü 2. tanıtım fragmanında yürek burkan veda - İzle

Medcezir final bölümü 2. tanıtım fragmanında yürek burkan veda - İzle

30.05.2015 - 13:33 | Son Güncellenme:

Medcezir 75. son bölümü ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Nefes kenen son bölümün ardından bugün yayınlanan Medcezir Veda 2 tanıtım fragmanı yürek burktu. Amansız bir hastalığı yakalanan Mira ameliyat masasına yatıyor. Belkide birbirini bir daha hiç göremeyecek iki sevgilinin veda sahnesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. İşte Medcezir Veda sahnesinden ilk görüntüler...

Medcezir final bölümü 2. tanıtım fragmanında yürek burkan veda - İzle

Star Tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Medcezir'den kötü haber geldi. Son olarak 75. bölüm ile seyirci karşısına çıkan Medcezir dizisi için son iki bölüm. Ekranlarnda yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Medcezir heyecan dolu son bölümün ardından veda 2 tanıtım fragmanı yayınlandı. Yoğun bakıma alınan Mira ile Yaman arasında geçen diyalog izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

İşte Yaman ile Mira'nın arasındaki diyalog

Mira: Sana aşık olduktan sonra yaşamaya başladım ben. Hayatımda sen olmayasaydın, daha kısa bir hayatım olurdu. Seninle ömürlük yaşadım ben.

Haberin Devamı

Yaman: Seni seviyorum, seni seviyorum...

MEDCEZİR VEDA 2 TANITIM FRAGMANI - İZLE



MEDCEZİR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

'Medcezir' 12 Haziran'da final bölümüyle ekranlara veda edecek. İki sezon boyunca milyonları peşinde sürükleyen Medcezir'in final tarihi belli oldu. 12 Haziran Cuma günü yayınlanacak 77.bölümüyle ekranlara veda edeceği açıklanan dizi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Star TV'de yayınlanan "veda zamanı" adlı tanıtımın ardından dizinin finalinde neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

The O.C dizisinden uyarlanarak 2013 yılında Star TV'de ekrana gelmeye başlayan; hikayesi, karakterleri ve prodüksiyonuyla fenomen olan dizi Türk dizi tarihinin unutulmaz yapımları arasındaki yerini aldı.

MEDCEZİR VEDA 1 TANITIM FRAGMANI - İZLE