Cadde Medcezir son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi

Medcezir son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi

28.10.2014 - 10:57 | Son Güncellenme:

Star Tv'de heyecan dozunun yüksek olduğu dizi Medcezir 46. Bölüm ile yayınlandı. Son bölüm yine nefes kesti. Her sahnesiyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatan dizi bu akşam saat 20.30'dan itibaren ekrana geldi. Son bölümde Yaman Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağını yaptığını duydu ve deliye döndü...

Medcezir son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi

Büyük bir izleyici kitlesine, sahip merakla beklenen dizi Medcezir bu haftaki son bölümü ekrana kilitledi.Peki yeni bölümde neler oldu? İşte o ayrıntılar...

Haberin Devamı

Dizinin bu bölümünde, Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper, Mira’nın aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır... Yıkılmıştır, hele ki Mira'nın Orkun’la küçük bir tatil kaçamağı yaptığını öğrenince öfkeden gözü kararır... Ve onlardan hesap sormak için yollara düşer... Yaman onları kaçtıklarını sandığı aşk yuvasında ararken, Mira, herkesten gizli tedavisini sürdürmek için şehir dışında bir hastaneye yatmıştır.

Eylül ve Mert’in neredeyse evlenecek olması herkeste özellikle arkadaşları arasında bomba etkisi yaratır. Eylül’ün evlenmekten vazgeçmesini kendisine bir fırsat olarak gören Uzay Eylül'ün karşı koyamayacağı bir teklifle karşısına çıkar.

Öte yandan, Mert'le Eylül'ün durumunu daha ciddi bir boyuta taşımak için Selim, Eylül'ün ailesi için bir yemek daveti verir. Bu davet Mert ve Eylül için çok önemlidir.

Haberin Devamı

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLE



Yayın Günü: 31 Ekim Cuma
Yayın Saati: 20.30