Cadde Medcezir yeni bölümde Yaman'a büyük şok!

Medcezir yeni bölümde Yaman'a büyük şok!

18.11.2014 - 15:22 | Son Güncellenme:

Heyecan dorukta. İlgiyle takip edilen dizi Medcezir yine nefes kesecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide Yaman'a atılan suç başta Mira olmak üzere herkesi şaşırtır.

Medcezir yeni bölümde Yamana büyük şok

Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir...

Haberin Devamı

Müzayedede gerçekleşen hırsızlık Kenan’ı şüphelerin merkezine koyarken ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Yaman, Onu Mira'dan uzaklaştıran etiketlerden, önyargılardan kurtulamadığını bir kez daha acı bir şekilde fark eder.

Öte yandan Ender’in hamileliğini öğrenen Selim’in nefesi bir kez daha acıyla kesilmiştir. Geçmişiyle hesaplaşmak için çıktığı yolculukta bir sürprizle karşılaşır.

Hırsızlığın yarattığı gerilim herkesin birbirini suçlamasına neden olur... Yaman saati bulup Kenan’ın suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır. Bu arayış, ondan uzak durmaya çalışan Mira’yla bir araya gelmesine yardımcı olur. Yaman Mira'yla birlikte antikanın peşine düşerken, bu süreçte ona kendini affettirmenin yollarını aramaktadır.

Haberin Devamı

Elif’in eski sevgilisi Murat ondan en acı şekilde intikam almanın yolunu bulur. Yaman kendisinin de neden olduğu bu durumu düzeltmeye çalışırken Mira ilk kez Yaman’a olan duygularını dürüstçe ifade eder. Gerçekleri duymak Yaman’ın pişmanlığını bir kat daha arttırır. Mira'ya ne olursa olsun kendini affettirmelidir. Her şeyi göze alıp özür dilemeye gittiğinde gelen haberle kendilerini tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar.