Cadde Medcezir son bölümünde Mira, Yaman'ı aldatıyor!

Medcezir son bölümünde Mira, Yaman'ı aldatıyor!

09.10.2014 - 09:34 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin yeni bölümleri heyecanla beklenen dizisi Medcezir dün geceyee yine damga vurdu. Mira ve Yaman arasında yaşanan ayrılık iyice çıkmaza giriyor. Mira bu sefer geri dönüşü olmayan bir adım atıyor.

Medcezir son bölümünde Mira, Yamanı aldatıyor

Yaman gururundan vazgeçecek mi?

Haberin Devamı

Zorunluluktan da olsa Yaman’ın Mira’yı öpmesi, ikisinin de kalplerinin eskisi gibi birlikte çarpmasına neden olur. Bu yakınlaşmayla birbirlerine olan özlemleri bir kat daha artar.

Mert’in babası için yaptığı organizasyon Selim’in sürpriziyle amacından sapıp Elif’in de katıldığı bir partiye dönüşür. Elif’in varlığı Yaman ve Mira arasında bir krize daha neden olurken gece hepsi için beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.

Asım’ın hapiste olması Sude’nin şirkette beklediği şansı elde etmesine neden olur ve Sedef’le ikisi bir kez daha karşı karşıya gelirler. Bu sefer Sude ne olursa olsun kazanmaya niyetlidir ve yardım için kimsenin tahmin edemeyeceği bir kapıyı çalar.

Yaman, Nadir Baktıroğlu’yla ilgili şüphelerini kanıtlayamasa da henüz vaz geçmemeye kararlıdır. Geçmişi tekrar gözden geçirir ve kuşkularını Kenan’a açar. İkisinin bir araya gelmesi Koperlerin Nadir’in radarına tekrar girmelerine neden olur.

Haberin Devamı

Mert babasına olan kırgınlığını Eylül’e odaklanarak unutmaya çalışsa da Selim’in Deniz’le yaşadıkları peşini bırakmaz. Baba oğul ilk defa karşı karşıya gelirler Mert yaşadığı hayal kırıklığıyla Selim’in canını acıtmaktan çekinmez. Beklenmedik bir mektup ikisinin de gerçek duygularını ortaya çıkarır.

Mira, Yaman’ın ondan uzaklaştığını hissettikçe hırçınlaşır. Mira’nın duygularına yenilerek aldığı kararlar Orkun’un onu kolayca etkilemesine fırsat tanır. Yaman sonunda gururunu bir kenara bırakıp Mira’ya yaklaşmaya karar verir....

MEDCEZİR SON BÖLÜM

Yazarlar