Dekorasyon Media Markt Merter’den Büyük Kampanya!

Media Markt Merter’den Büyük Kampanya!

18.05.2011 - 18:05 | Son Güncellenme:

Media Markt Merter ikinci yaşını özel indirimlerle kutluyor.

Media Markt Merter’den Büyük Kampanya

Türkiye’deki 17 mağazası ile, dünya markalarını en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt’ın, Merter mağazası 2. yaş gününü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı inanılmaz kampanyalarla birlikte kutluyor.

Haberin Devamı



Media Markt Merter, doğum gününe ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel teknoloji severlere inanılmaz kampanyalar sunuyor.

Media Markt Merter' den muhteşem doğum gününde, muhteşem fırsatlar. 19 Mayıs sabah saat 08.00’da sadece Merter Media Markt’ ta sizleri bekliyor.

Dünya markalarının onlarca ürünle yer aldığı kampanyada; evli çiftlere 500 TL nin altında 3'lü Ankastre set, 400 Tl nin altında çamaşır makinesi, çocuklar için 500 Tl nin altında LCD monitörlü masaüstü bilgisayar satışa sunulacak olup, bugüne özel binlerce fırsat ürünü sadece Media Markt Merter’de sizleri bekliyor olacak.

Media Markt Merter mağazasında; buzdolabından ütüye, televizyondan müzik setine, çamaşır makinesinden ev sinema sistemine, cep telefonundan navigasyona, oyun sisteminden dizüstü bilgisayara, bilgisayar aksesuarından fırına kadar binlerce ürün çeşidine, en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Yazarlar