Balıkesir Mehmet Akif'li Öğrencilere Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'ndan Anlamlı Jest

Mehmet Akif'li Öğrencilere Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'ndan Anlamlı Jest

18.04.2018 - 16:55 | Son Güncellenme:

.

Mehmet Akifli Öğrencilere Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfından Anlamlı Jest

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin bir günlük cep harçlıklarını Afrin’de teröristlere yönelik harekat başlatan Mehmetçiklerin ihtiyaçlarına katkı sağlaması amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlamasının ardından, vakıf yöneticileri Mehmet Akif Ersoylu öğrencilerinin bu davranışını, bronz madalya ile ödüllendirdi.
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın 1 gün süren kampanyada cep harçlıklarıyla 2 bin 115 lirayı Mehmetçiğe bağışlayan öğrencileri bronz madalya ile ödüllendirmesi ise okulda büyük bir memnuniyetle karşılandı.
Muhabirimizin sorularını yanıtlayan Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Mustafa Kurtuluş, “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, milli ve manevi değerlere bağlılığını ve sosyal gelişimlerini de vazgeçilmez hedef olarak görüyoruz. Yetiştirdiğimiz gençlerimize vatanı, milleti emanet edeceğimiz iyi birer olmaları bilinciyle yetiştiriyoruz. Çalışmaya yürekten katılan, sahiplenen sevgili öğrencilerimle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bir defa daha gördüm ki onlarla her şeyin en güzelini yapmak mümkün. Bu kampanyada bizlere destek veren başta öğrencilerimize velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye’nin bekası için, istiklal ve istikbali için canlarını hiçe sayarak şehit ve gazi olan Mehmetçikler gibi arkadan vatanına bayrağına sahip çıkan sağlam bir nesil geldiğini savunan Mustafa Kurtuluş, “ Dün olduğu gibi bu günde, yarında bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek ve vatan asla bölünmeyecektir. Okulum adına bizleri bu madalyayla onure eden Türk Silahli Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Yazarlar