Cadde Mehmet Turgut'tan sıra dışı proje

Mehmet Turgut'tan sıra dışı proje

18.11.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Fotoğrafçı Mehmet Turgut’un 'Duyular & Yansımalar' projesinin tanıtımı 16 Kasım Perşembe akşamı Maslak P Blok Fotoğraf Stüdyosu’nda gerçekleşti.

Mehmet Turguttan sıra dışı proje

Mehmet Turgut’un objektifinden karelerin, yeni Fiesta’ya mapping tekniğiyle yansıtıldığı ve fotoğrafçının ilk mapping projesi olma özelliği taşıyan projenin tanıtımına; Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk’ün yanı sıra Keremcem – İlay Erkök, Güvenç Dağüstün, Evren Uysal, Adnan Çam, Redd grubunun üyeleri Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş gibi birçok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

'Duyular & Yansımalar' projesinde, otomobil ve insan arasında yıllardır süregelen ilişkiye de atıfta bulunan etkileyici kareler ortaya çıktı. Otomobil silüetinin de aynı teknikle mankenlerin üzerine yansıtılması, duyuların bir otomobil sayesinde nasıl canlanabileceğinin gösterimi oldu.

Sıra dışı bir projeye imza atan Turgut, "Bir nesneyi sadece görerek değil, ona dokunarak, onu duyarak bütünüyle hissederiz. Uyguladığımız teknik yaklaşım ile duyuların bu dikkat çekici yansımalarını yoğun bir derinlik hissiyle aktardık" dedi.

Mehmet Turguttan sıra dışı proje