Uşak Mehmetçik'e Destek İçin Mezat Düzenlediler

Mehmetçik'e Destek İçin Mezat Düzenlediler

13.03.2018 - 13:08 | Son Güncellenme:

.

Mehmetçike Destek İçin Mezat Düzenlediler

Uşak Karun Kafes Kuşları Derneği Mehmetçik Vakfı Yararına Mezat Düzenledi.
Mezatta ilk olarak TKKKF (Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu)’nin 2017 yılı içinde düzenlediği yarışmalarda derece alan dernek üyelerine Dernek Başkanı Mehmet Küçük tarafından ödülleri verildi. Ödül alan kişiler ve dereceleri şu şekilde; Harun Kılıç Parizyen ırkında Türkiye 5.si, Agi Irkında Türkiye 1.cisi ve Dünya 3.sü, Ender Gürcan; Mehringer Irkında Türkiye 33.sü, Scotch Fancy ırkında Türkiye 2.si, Padovan Tepesiz Irkında Türkiye 8.si, Sabri Baygın Parizyen Irkında Türkiye 7.si, Süleyman Ayan Parizyen Irkında Türkiye 8.si, Padovan Irkında Türkiye 14.sü, Günay Güneş Parizyen Irkında Türkiye 15.si, Erhan Yılmaz Parizyende Türkiye 20.si, Mehmet Küçük Norwich Irkında Türkiye 26.sı, ve Mehmet Şahin Parizyen Irkında Türkiye 26.sı.
Ödül töreninin bitiminden sonra Mehmetçik Vakfı’nın yararına kuş mezatı yapıldı. Üç saat süren mezat esnasında dernek üyelerinin bağışladıkları kanarya, muhabbet kuşu, papağan, Finch gibi değişik ırklarda kafes kuşlarının ve kuş aksesuarlarının satışı yapılarak 4 bin 450 Türk Lirası para toplanarak Mehmetçik Vakfına bağışlandı.
Uşak Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olan Başkan Mehmet Küçük konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Derneğimiz sadece kendi alanında değil, toplumun ve milletin sorunlarına da el atmak zorunda. Mehmetçiğimizin terörle verdiği mücadelede, dernek olarak böyle bir maddi yardım yaparak, gazi ve şehit yakınlarının her zaman yanında olacağız"