Kocaeli Mehmetçik İçin Zeytin Fidanı Diktiler

Mehmetçik İçin Zeytin Fidanı Diktiler

09.02.2018 - 09:50 | Son Güncellenme:

.

Mehmetçik İçin Zeytin Fidanı Diktiler

İzmit Belediyesi ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, Mehmetçikler için zeytin fidanı dikti.
Kabaoğlu’daki hatıra ormanında düzenlenen fidan dikme törenine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bekir Tulu, dernek üyeleri, Kocaeli Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ile öğrenciler katıldı.
Törende yaptığı konuşmada Türk ordusunun tarih yazdığına değinen Dernek Başkanı Tulu, “Afrin’de terör örgütleri karşısında tarihi yazan ordumuza muvaffakiyet, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizler bu mesleğe başlarken bir yemin ettik, ordumuzun bize ihtiyacı olduğu anda canımızı seve seve vermeye hazırız. Çağırırlarsa tekrar üniformamızı giyer cepheye gideriz. İzmit Belediyemize bu anlamlı etkinliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Türkiye’nin her adaletsizliğe karşı çıkacağına değinen Başkan Vekili Bulut ise, “Bir ağaç bin insan sözü’ çok kıymetli bir sözdür. Ülkemizin, milletimizin geleceği ve insanlarımızın bu topraklarda daha sağlıklı yaşaması adına ağaç çok önemli bir aktördür. Ağaç dikmenin önemi tartışılamaz. İzmit Belediyesi olarak daha yeşil bir İzmit için her yıl binlerce fidan dağıtıp ağaç dikiyoruz. Astsubaylarımız ile birlikte Afrin’deki Mehmetçiklerimiz adına zeytin fidanı dikmek için buradayız. Türkiye nerede bir haksızlık, adaletsizlik varsa hep orada olmuş, haksızlığa, adaletsizliğe dur demiştir. Bu ektiğimiz zeytin fidanları büyüyecek, bu fidanlarla birlikte ülkemiz de daha da güçlü olacak, dünya da ne kadar zulüm ve adaletsizlik varsa bunların son bulması adına önemli bir rol üstlenecektir” şeklinde konuştu.