Gündem Mehmetçik Kutlu Zafer 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Mehmetçik Kutlu Zafer 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

24.01.2019 - 09:08 | Son Güncellenme:

Mehmetçik Kutlu Zafer 32. son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. TRT 1'in sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer yeni bölüme Şerif Neccar, Fatma ve Üsküplü arasındaki bağlantının çözülmesi damga vurdu. İşte, Mehmetçik Kutlu Zafer 33. yeni bölüm fragmanı...

Mehmetçik Kutlu Zafer 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1'in ikinci sezonuyla da doludizgin giden dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer 32. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Sevilen dizi Mehmetçik Kutlu Zafer 33. yeni bölüm fragmanı da dizinin hemen ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


MEHMETÇİK KUTLU ZAFER 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?
İngiliz Ordusunun cephanesini yok ederken Mehmet’i şehit veren Üsküplü ve diğer teşkilatçılar, intikam için and içerler. Bu ne ilk ne son olacaktır…

Yüzbaşı Hamilton, Doktor Alisa sayesinde Üsküplü ve teşkilatçıların saklandığı mekanın yerini ve Üsküplü ile Fatma arasında yaşanan sevdayı öğrenir. Bunun üzerine Hamilton, Şerif Neccar, Fatma ve Üsküplü arasındaki bağlantıyı çözerek harekete geçer. Artık düğüm çözülmüştür ve taraflar kendilerini belli etmiştir.

Townshend, Hamilton’a asker rütbesini tekrar verip, Üsküplü’yü yakalamasını isteyecek midir?

Kut şehrinde artık silahlar çekilmiştir. Hamilton, teşkilatçıların saklandığı mekanı öğrenmiş, baskın yapmak harekete geçmiştir. Asırlar boyu kahramanlıklara sahne olan savaş meydanlarında bu defa Baba Haydar’ın, Said’in, Mecnun’un, Ali Kumandanın kahramanlıkları yaşanmaktadır.

Yazarlar