Kütahya Mehmetçiklere Komposto Ve Reçel

Mehmetçiklere Komposto Ve Reçel

01.02.2018 - 12:23 | Son Güncellenme:

.

Mehmetçiklere Komposto Ve Reçel

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Afrin’deki Mehmetçiklere gönderilmek üzere ’reçel ve komposto’ toplama kampanyası başlatıldı.
Pazarlar Belediyesi tarafından Afrin’deki Mehmetçiklere destek için başlatılan kiraz-reçel komposto ve reçel kampanyasına Pazarlarlı kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Türk milletinin asker bir millet olduğunu, kahraman Mehmetçiklerin Güneydoğu’daki sınırların güvenliği için görev başında olduğunu anlattı.
Erdoğan, "Millet olarak kahraman Mehmetçiğimizin, duamız, destek ve imkanlarımızla, sonuna kadar arkasındayız. İnşallah bu zaferi millet olarak hep birlikte başaracağız. Kahraman ordumuzun Afrin’de sürdürmüş olduğu Zeytin dalı harekatına destek için Pazarlar ilçesi olarak evlerimizde yapmış olduğumuz kiraz-vişne komposto ve reçelleri Belediyemiz öncülüğünde operasyondaki Mehmetçiğimize gönderilecektir. Mehmetçiğimize destek olmak isteyen vatandaşlarımızın kiraz-visne komposto ve reçelleri belediyemize 8 şubat 2018 perşembe günü saat 10:00 kadar belediyemizde oluşturulan toplama merkezine teslim etmeleri gerekiyor. Askerimizin her şeyinin tam olduğunu biliyoruz. Ama bizler Askerimize manevi destek vermek amacı ile bu kampanyayı düzenledik. Kampanyada annelerimiz, ninenlerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz ve büyüklerimiz yaz boyu kendileri için yaptıkları ev yapımı kiraz-reçel komposto ve reçelleri Mehmetçiğimize göndereceğiz" dedi.
Başkan Erdoğan, kampanyanın devam ettiğini ifade ederek, hazırlanan koliler Pazarlar Belediyesi’nin araçları ile Afrin’deki askerler için sınıra göndereceklerini ifade etti.(MB-EFE)