Cadde Mehtap Meral ‘Yana Yana’ ile büyük beğeni topladı

Mehtap Meral ‘Yana Yana’ ile büyük beğeni topladı

29.05.2016 - 18:55 | Son Güncellenme:

Besteci ve yorumcu Mehtap Meral, beş yıl aradan sonra çıkardığı ‘Yana Yana’ adlı ikinci albümüyle büyük beğeni topladı. ‘Ada Müzik’ etiketiyle raflardaki yerini alan ve tüm şarkıları kendi imzasını taşıyan ‘Yana Yana’ albümünde Mehtap Meral, yaklaşık beş yıllık arada biriktirdiği arşivlik şarkıları müzikseverlerin beğenisine sundu.

Mehtap Meral ‘Yana Yana’ ile büyük beğeni topladı

Usta sanatçı Cihan Sezer’in düzenlemeleri ve müzik yönetmenliğinde gerçekleştirilen dokuz parçadan oluşan ‘Yana Yana’ albümünde Meral, romantik ve güçlü sözlerle bezediği şarkılarında yorumculuğu ile yine dikkatleri çekiyor.

Haberin Devamı

İlk albümü ‘Aşk’ ile tango şarkılarını seslendiren Mehtap Meral, ‘Yana Yana’da dinleyenleri yine romantik ve derin bir yolculuğa davet ediyor.

Dijital platformlarda büyük ilgi gören ‘Yana Yana’ albümünde Meral, albümle aynı adı taşıyan çıkış parçasına Gökhan Palas imzalı klip çekti.

“Yana Yana Aşkı Arıyorum”

Bestelerinde naif ve duygusal temaların olduğu ‘Yana Yana’ albümü için Meral "Yana Yana aşkı arıyorum. Aşkla çoğalıp, hayatı daha berraklaştırmak ve güzelleştirmek için bu şarkılar. Aşkın her geçen gün hayatımızdan daha da eksildiği bu zamana aşk için ‘yana yana" sesleniyoruz” yorumunu yapıyor.

Mehtap Meral ‘Yana Yana’ ile büyük beğeni topladı

Firma: Ada Müzik
Prodüktör: Mehtap Meral, Düzenlemeler: Cihan SEZER, Kayıt: Cihan SEZER, Halil ÇEŞMECİOĞLU, Mix: Cihan SEZER, Davul: Bülent AY, Perküsyon: Ömer ARSLAN, Kontrabas: Volkan HÜRSEVER, Basgitar: Caner ÜSTÜNDAĞ, Tuşlu Çalgılar: Cihan SEZER, Klasik Gitar: Serhan YASDIMAN, Akustik Gitar: Murat ÇORAK, Elektro Gitar: Murat ÇORAK, Ud, Cümbüş: Kaan İÇLİ, Solo Keman (Yana Yana): Özge METİN, Solo Keman (Hiçbir Şeyimsin):Halil ÇEŞMECİOĞLU
Trompet/Trombon: Hasan GÖZETLİK, Alto/Tenor Sax: Batu ŞALLIEL, Flüt: Recep FIÇIYAPAN, Akordeon: Cihan SEZER, Yaylılar: GÜNDEM YAYLI GRUBU