Teknoloji Meizu M2’nin Şaşırtan Fiyat/Performans Aralığı!

Meizu M2’nin Şaşırtan Fiyat/Performans Aralığı!

30.07.2015 - 10:09 | Son Güncellenme:

Çin merkezli Meizu, tanıttığı yeni telefonu ile görenleri şaşırttı. Zira M2 adıyla duyurulan model, çok ucuz olmasına rağmen üstün özelliklere sahip... Bu zamana kadar Çin'den çıkma birçok ucuz telefon gördük....

Meizu M2’nin Şaşırtan Fiyat/Performans Aralığı

Çin merkezli Meizu, tanıttığı yeni telefonu ile görenleri şaşırttı. Zira M2 adıyla duyurulan model, çok ucuz olmasına rağmen üstün özelliklere sahip... Bu zamana kadar Çin'den çıkma birçok ucuz telefon gördük. Bunlardan bazıları kaliteli bazıları ise daha alt seviyeye hitap ediyordu. Ancak yapılan yeni duyuru ile birlikte belkide şu ana kadarki üstün özelliklere sahip en ucuz telefon tanıtılmış olabilir. Çin merkezli Meizu, M2 kod adıyla görücüye çıkardığı yeni cihazı ile açıkçası görenleri şaşırttı. Meizu M2 adıyla anılan ve Android 5.1 sürümü ile gelen yeni model, 1.3 Ghz hızında çalışan Cortes A53 işlemci modeline sahip. Mali T720'nin grafik işlemcisi görevini üstlendiği telefonda 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı bulunuyor. 5 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelen cihaz, 720p çözünürlüğe sahip olduğu gibi 294 ppi de derinlik sunabiliyor.

Haberin Devamı

13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera gibi özelliklere sahip olan telefon, 2450 mAh gücündeki bataryasıyla da kullanıcıya uzun süreli kullanım imkanı tanıyor. Gelelim Meizu M2'nin bu denli gündeme gelen esas özelliğine. Her kesimden kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen firma, yeni modelini tam 96 dolar karşılığında satışa sunuyor. Bu rakam ülkemizde ise yaklaşık 265 TL etmekte. Büyük ekran, yüksek çözünürlüğe sahip kamera ve güçlü batarya gibi önemli niteliklere sahip bir cihazın bu denli düşük bir fiyata sahip olması ise açıkçası takdire şayan bir durum. Çin'de görücüye çıkacağı söylenen modelin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Eğer konu adına bir açıklama yapılırsa aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.