Oyun Dunyasi Mekanik İnsanlar Bu Oyundaki Yerini Alıyor

Mekanik İnsanlar Bu Oyundaki Yerini Alıyor

27.05.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Square-Enix ve Eidos-Montréal, merakla beklenen Deus Ex: Mankind Divided için Canlı Çekim Fragmanını yayınladılar. Bu kısa fragman size Deus Ex dünyasına götürürken Human Revolution’dan sonra işlerin nasıl değiştiğine dair bilgi veriyor ve mekanik takviyelerin altın çağından Mekanik Irk Ayrımına geçişi özetliyor. 2027 yılında dünyanın dört bir yanındaki mekanik takviyeli insanlar psikotik sanrılar görmeye, kontrollerini kaybetmeye ve […]

Mekanik İnsanlar Bu Oyundaki Yerini Alıyor

Square-Enix ve Eidos-Montréal, merakla beklenen Deus Ex: Mankind Divided için Canlı Çekim Fragmanını yayınladılar. Bu kısa fragman size Deus Ex dünyasına götürürken Human Revolution’dan sonra işlerin nasıl değiştiğine dair bilgi veriyor ve mekanik takviyelerin altın çağından Mekanik Irk Ayrımına geçişi özetliyor.

Haberin Devamı

2027 yılında dünyanın dört bir yanındaki mekanik takviyeli insanlar psikotik sanrılar görmeye, kontrollerini kaybetmeye ve insanlara saldırmaya başlamıştı. Milyonlarca insan öldü. Yüzbinlerce insan yaralandı ve sakat kaldı. Bu küresel felaketin ardından toplum nefret, ön yargı ve korku ile bölündü ve birçok ülke sert kanunlar uygulamaya başladı. Bu kanunların en önemlisi büyük tartışmalara neden olan “İnsanlığın Restorasyonu Kanunu”ydu; “Takviyeliler” izole edilecek, “Doğallar”dan uzak tutulacaktı.

Mankind Divided 23 Ağustos’ta PlayStation 4, Xbox One ve Windows PC için çıkacak.