Oyun Dunyasi Meksika’da Türk Bayrakları Asıldı!

Meksika’da Türk Bayrakları Asıldı!

27.04.2016 - 14:44 | Son Güncellenme:

League of Legends 2016 Kış Mevsimi Finali’ni kazanan SuperMassive, International Wild Card Turnuvası’nda da ipi göğüsleyerek, uluslararası bir zafere imza atmayı başardı. Ligin bu seneki flaş takımı SuperMassive’in bir sonraki hedefi, Şanghay’da düzenlenecek olan MSI 2016 turnuvası olacak. Büyük bir mücadeleye sahne olan 2016 Kış Mevsimi finalinin ardından, Meksika’da düzenlenen International Wild Card (IWCI) turnuvasına […]

Meksika’da Türk Bayrakları Asıldı

League of Legends 2016 Kış Mevsimi Finali’ni kazanan SuperMassive, International Wild Card Turnuvası’nda da ipi göğüsleyerek, uluslararası bir zafere imza atmayı başardı. Ligin bu seneki flaş takımı SuperMassive’in bir sonraki hedefi, Şanghay’da düzenlenecek olan MSI 2016 turnuvası olacak.

Haberin Devamı

Büyük bir mücadeleye sahne olan 2016 Kış Mevsimi finalinin ardından, Meksika’da düzenlenen International Wild Card (IWCI) turnuvasına ülkemiz adına katılmaya hak kazanan SuperMassive, Japonya, Brezilya, Avustralya gibi 8 ülkenin şampiyonu arasında -en iyi- olduğunu kanıtladı. SuperMassive, final karşılaşmasında Rus ekibi Hard Random’u 3-1’lik skorla geçerek, bu önemli organizasyondan şampiyon olarak ayrılmayı başardı.