Gündem Melek olmak kolay değil!

Melek olmak kolay değil!

24.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Victoria’s Secret’ın yılbaşı gösterisinde yer almak isteyen aday mankenler jüri karşısına çıkıp 30 saniye boyunca kendilerini gösteriyor. Podyumda yer almak isteyen mankenlerde ‘özgünlük’ şartı aranıyor

Melek olmak kolay değil

Birçok mankenin hayalini süsleyen Victoria’s Secret’ın yılbaşı gösterisinde yer alabilmek aranan özellikler açıklandı. Gösteride yer almak için güzel olmanın dışında harika bir kişiliğe de sahip olmak gerekiyor. Victoria’s Secret yılbaşı defilesi bu yıl ilk defa İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak.

İnternette yayınlandı
2 Aralık’ta çekimleri yapılacak büyülü şovda yer alacak mankenlerin belirlendiği seçmelerin görüntüleri ise internette yayınlandı. Jüri koltuğunda firmanın pazarlama müdürü Ed Razek, defilenin yapımcısı Monica Mitro, kadro yönetmeni John Pfeiffer ve baş tasarımcı Sophia Neophitou oturuyor. Aday mankenler yılbaşı defilesinde yer alabilmek için aylar süren çalışmalarını jüri karşısında 30 saniye boyunca sergiliyor.

‘Akılda kalıcı’ model
Her geçen yıl rekabetin arttığını söyleyen Razek, “Mankenler fiziklerini korumak için çok çaba sarfediyor. Birçoğu boks ya da pilates yaparak formda kalmaya çalışıyor” dedi. “Victoria’s Secret podyumunda yer alabilmek için neler gerekiyor?” sorusunu yapımcı Mitro, “Orantılı bir vücut, güzel bir ten, harika bir kişilik gerekiyor. Mankenlerin özgün olması lazım” sözleriyle yanıtlıyor. Baş tasarımcı Neophitou ‘büyüleyici’ ve ‘akılda kalıcı’ kişi aradıklarını söylüyor.

Haberin Devamı

‘Hiçbir şeyle kıyaslanamaz’

Her yıl seçmelere manken gönderen New York merkezli mankenlik ajansı Women Management’tan Heather Hughes, “Victoria’s Secret gösterisi rekabetin en çok görüldüğü podyum. Başka hiçbir şeyle kıyaslayamazsınız” sözleriyle seçmelerin zorluğunu vurguluyor. Seçmelerde jüri ‘çok ciddi’, ‘çok küçük’ ve ‘çok hızlı’ gibi gerekçelerle eleme yapıyor. Bu yılki gösteride podyumda yer alması
kesinleşen mankenler ise
Adriana Lima, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Lindsay Ellingson, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes ve Lily Aldridge.