Kayseri Melikgazi Belediyesi, Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

Melikgazi Belediyesi, Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

22.08.2019 - 13:30 | Son Güncellenme:

Melikgazi Belediyesi, okulları yeni döneme hazırlıyor

Melikgazi Belediyesi, Okulları Yeni Döneme Hazırlıyor

KAYSERİ, (DHA) - MELİKGAZİ Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan ilçede bulunan birçok okulda bakım onarım ve yenileme çalışması başlattı.
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Fatih İlköğretim Okulu’nda çalışmaları yerinde inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, eğitime destek olmak amacıyla ihtiyaç olan okullarda dış cephe yalıtım, iç ve dış cephe boyama, peyzaj, asfaltlama gibi çalışmaların yapıldığını söyledi.
Okulların ihtiyaçlarını gidermek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapıldığını söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet ediyoruz. Burada spor sahası, basket sahasını ve çevre düzenini yaptık. Okulun korkuluk ve merdivenleri yenilendi. 1971 yılında yapılan bina çok eski olduğu iççin eksikleri fazlaydı. Şimdi sınıfları boyandı daha modern ve sağlıklı bir hale geldi. Eğitim yatırımları bizler için önemli. Bakımlı ve modern sınıflar öğrencilerin başarını etkiliyor. Melikgazi genelindeki okulların ihtiyaçlarıyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız çalışmayla elimizden geldiğince Milli Eğitim’e destek oluyoruz" dedi.