Cadde Menajer anneler

Menajer anneler

16.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kariyerlerinde yükselişte olan isimlerin başarılarında annelerinin de payı büyük. Victoria Beckham, Kris Jenner ve Judith Murray gibi isimler, adeta bir menajer gibi çocuklarını yönlendiriyor

Menajer anneler

Sinema, spor ve moda dünyasında kariyer basamaklarını hızla tırmanan isimlerin başarılarının altında ortak bir nokta var. Kendall Jenner’dan Andy Murray’e, Hadid kardeşlerden Beckham ailesinin çocuklarına kadar hepsi annelerinden büyük ‘destek’ görüyor. Anneleri tarafından yönlendirilen çocuklar, kendi alanlarında atacakları her adımı adeta bir ‘menajer’ gibi onlara danışıyor.

Haberin Devamı

Müzik kariyerinin ardından çocuklarına daha çok vakit ayıran Victoria Beckham, bu konuda en çok dikkat çeken isim. Fotoğrafçılığa merak saran Brooklyn’e kitap çıkarma fikri veren Beckham, Romeo’ya modellik yapması ve Cruz’a da ilk şarkısını yayınlaması için cesaret verdi.

Bağlantı sağlıyor

Televizyon şovuyla üne kavuşan Kardashian ailesinin üyeleri ise başarılarını Kris Jenner’a borçlu. Başta Kendall Jenner’ın modellik kariyerinde ilerleyerek birçok markanın yüzü olmasında payı olan anne Jenner, aile üyeleri için gerekli bağlantıları sağlamakta da oldukça yetenekli.

Teniste dünya sıralamasında 1 numarada yer alan Andy Murray de annesiyle sıkı bir ilişkiye sahip olanlardan. Oğlunun hiçbir maçını kaçırmayan Judith Murray, antrenör olmanın da avantajlarını kullanarak oğluna her anlamda destek veriyor.