Manisa Menemen'de Öldürülen Lise Öğrencisi Toprağa Verildi

Menemen'de Öldürülen Lise Öğrencisi Toprağa Verildi

21.02.2017 - 18:44 | Son Güncellenme:

İzmir'in Menemen ilçesinde üvey babası tarafından öldürülen lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi, Manisa'nın Yunusemre ilçesi Köseler Mahallesinde defnedildi

Menemende Öldürülen Lise Öğrencisi Toprağa Verildi

MANİSA (AA) - İzmir'in Menemen ilçesinde üvey babası tarafından öldürülen lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi, Manisa'nın Yunusemre ilçesi Köseler Mahallesinde toprağa verildi.

Haberin Devamı

İzmir Adli Tıp Kurumundan babası Mustafa Ali Coşkun'a teslim edilen Coşkun'un cenazesi, memleketi Yunusemre ilçesindeki Yuntdağı bölgesinde bulunan Köseler Mahallesi'ne getirildi.

Köseler Mahallesi Camisinde düzenlenen cenaze törenine, baba Coşkun, dede Ahmet Koç, okul arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Baba Coşkun, tören boyunca oğlunun tabutunun başından ayrılmadı. Coşkun'un teyzesi Esma Koç ile okul arkadaşları da tabuta sarılarak ağladı.

Coşkun'un cenazesi, caminin avlusunun dar olması nedeniyle mahalle meydanındaki musalla taşına konuldu.

Kılınan namazın ardından Coşkun'un cenazesi mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ahmet Coşkun'un Menemen'deki Şehit Kemal Ortaokulu'ndan sınıf öğretmeni Sidal İlbay Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencisinin sakin ve başarılı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Akın, Coşkun'un hunharca öldürülmüş olmasından dolayı son derece üzgün olduklarını belirterek, üvey babanın ceset bulunmadan önce arama çalışmaları sırasında kendi yanlarına kadar geldiğini ve çok soğuk kanlı olduğunu gördüklerini anlattı.

Coşkun'un ilk ve ortaokulda beraber oturduğu sıra arkadaşı Ali Kızıl ise arkadaşının çok sakin biri olduğunu ifade etti.

Köseler Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda akrabası olan Arif Koç ise Ahmet'in üvey babası tarafından öldürülmüş olmasından dolayı çok üzgün olduklarını kaydetti.

- Olay

Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Ahmet Coşkun, 12 Şubat'ta dedesinin evinden ayrılmış, haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

Üvey babasının cinayeti itiraf etmesi ve yer göstermesi sonrası liseli gencin cesedi, 19 Şubat'ta Manisa'nın Yuntdağı bölgesinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki su kuyusu içinde ayağına taş bağlanmış şekilde bulunmuştu.

Olayla ilgili üvey baba M.M, anne E.M. ve üvey babanın arkadaşı Y.K, tutuklanmıştı.