Muğla MENTEŞE’NİN TEMİZLİĞİ KADINLARA EMANET

MENTEŞE’NİN TEMİZLİĞİ KADINLARA EMANET

31.05.2016 - 16:13 | Son Güncellenme:

.

MENTEŞE’NİN TEMİZLİĞİ KADINLARA EMANET

Menteşe Belediyesi bünyesinde görev yapan 22 bayan temizlik işçisi özverili çalışmalarıyla halkın takdir topluyor. Bayan temizlik işçilerinin görevlerini titizlikle yaptığını söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşemizin temizliğine kadın eli değiyor, bayan temizlik işçilerimiz Menteşe’nin temizlik melekleridir” dedi.
Menteşe Belediyesi olarak bayanlara her alanda çalışma imkânı sağladıklarını, temizlik işçisi bayanların büyük bir özveri ve dikkatle işlerini yaptıklarını belirten Başkan Gümüş, “Bayan temizlik işçilerimiz son derece başarılı bir şekilde görevlerini yapıyorlar. Onlar Menteşemizin temizlik melekleri. Bu anlamda vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kadınlara Belediyemizin pek çok biriminde görev vererek, onların aile içinde ekonomik anlamda güçlü olmalarını da sağlıyoruz” dedi.
Temizlik işçisi bayanlar ise kendilerini gören vatandaşların ilk etapta şaşkınlıklarını gizleyemediklerini, ayrıca her zaman anlayışla ve rahat bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “İnsanlar sokakların hep erkek işçiler tarafından temizlenmesine alışmışlar. İşimizi yaparken, vatandaşların şaşkın bakışlarına maruz kaldığımız çok oldu. Pek çok vatandaşlarımızdan da yanımıza gelerek bizi tebrik ediyor. İşimizi yaparken zorlanmıyoruz. Çok rahat çalışıyoruz. Kendi memleketimiz için hizmet etmek bizi mutlu ediyor” dediler.

Yazarlar