Otomobil Mercedes’in AMG GT konseptinin ilk görselleri ortaya çıktı

Mercedes’in AMG GT konseptinin ilk görselleri ortaya çıktı

07.03.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

Mercedes-AMG ortaklığının en yeni üyesi önemli detaylarıyla ilk kez karşımızda.

Mercedes’in AMG GT konseptinin ilk görselleri ortaya çıktı

Birbirinden özel otomobiller, markaların gelecek stratejilerinin izlerini taşıyan tasarımlar ve otomobil dünyasına yön verecek teknolojilerin en yenileri…

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız süreçte karşımıza çıkan tüm yeni otomobillerin ilk durağı olacak olan Cenevre Otomobil Fuarı uzun bir bekleyişin ardından bugün kapılarını açıyor. Küçük-büyük dünyanın her yerinden Cenevre’ye gelen otomobil üreticileri yeni modellerini, geleceklerini ve geliştirdikleri teknolojileri kullanıcıları etkilemek için sahneye çıkartıyor. Mercedes’in AMG ortaklığıyla geliştirdiği dört kapı sport sedan konseptinin de ilk kez karşımıza çıkacağı organizasyon olan Cenevre’de tanıtım öncesi modelin ortaya çıkan görselleri akıllarımızdaki soruların dış tasarım anlamında hepsinde cevap verebilecek nitelikte.

Mercedes-Benz tarafından ilk resmi detayları geçtiğimiz günlerde paylaşılan konsept otomobilin üretime geçmesiyle birlikte Porsche Panamera’nın yepyeni bir rakibi olacak. Old Benz Community adlı grup tarafından paylaşılan görsellerde günümüzde sunulan AMG GT ile yer yer benzerlik gösterse de gözle görülür farkları da barındırdığını gördüğümüz dört kapılı konsept modelin diğer AMG modellerinde olduğu gibi MRA platformu üzerine geliştirildiği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Kaynak: LOG