Gündem Merdivenli sevgili yasak aşk kurbanı!

Merdivenli sevgili yasak aşk kurbanı!

09.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kütahya’da ayrı yaşadığı eşi A.B.’nin 2’nci kattaki evine merdiven dayayıp balkondan giren sevgilisi Metin Kaya’yı bıçaklayarak öldüren koca Ali Bulut, polis tarafından yakalandı

Merdivenli sevgili yasak aşk kurbanı

Kayseri’de 25 yaşındaki A.B., eşi Ali Bulut’la(25) aralarındaki geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce Kütahya’ya gelerek kadın sığınma evine yerleşti. Kütahya’da evli iki çocuk babası Metin Kaya ile sevgili olan A.B., 3 ay kaldığı sığınma evinden ayrılarak kendisine bir ev kiraladı ve Kaya ile yaşamaya başladı. Ancak, eşi Ali Bulut ile zaman zaman telefonla görüşen A.B., eşiyle barışmaya karar verdi ve sevgilisi Kaya’dan ayrılmak istedi. Kaya, ise bu isteği kabul etmedi.

Balkondan girdi
Kütahya’ya gelen Ali Bulut, eşiyle olduğu sırada eve Metin Kaya geldi. Kaya’yı eve almayan A.B., 155 Polis İmdat hattını arayıp yardım istedi. Gelen polis ekipleri Metin Kaya’yı evin bulunduğu yerden uzaklaştırdı. Polislerin ayrılmasından sonra iddiaya göre Metin Kaya, getirdiği bir ahşap merdiveni dayayıp arka balkondan eve girdi. Bunun üzerine Ali Bulut ile Metin Kaya kavgaya tutuştu. Ali Bulut, Kaya’yı kasığından ve bacağından bıçakladı. Bağırma sesleri üzerine komşuları polisi aradı. Ali Bulut, Metin Kaya’nın eve girerken kullandığı arka balkona dayalı merdivenden inerek kaçtı. Ağır yaralanan Metin Kaya yaşamını yitirirken kaçan Ali Bulut kısa sürede yakalandı.

Haberin Devamı

Tatbikat yaptırıldı
Ali Bulut ile eşi A.B. gözaltına alınırken A.B. önce polislere Metin Kaya’yı kendisinin bıçakladığını öne sürdü. Daha sonra da olayı eşi Bulut’un gerçekleştirdiğini söyledi. Polis ekipleri dün sabah saatlerinde Bulut çiftini olayın meydana geldiği eve getirerek tabikat yaptırdı. Tatbikatın ardından ikili adliyeye sevk edildi.