Teknoloji Merkla Beklenen iPhone 6S Force Touch İle Gelecek

Merkla Beklenen iPhone 6S Force Touch İle Gelecek

25.06.2015 - 17:50 | Son Güncellenme:

Bu yılın muhtemelen geçmişte ve gelecekte yılın en çok konuşulan isimlerinden olacak Apple tarafından sürekli yeni sızıntılar geliyor. Son sızıntı ise iPhone 6S ile ilgili. iPhone 6S mi yoksa iPhone...

Merkla Beklenen iPhone 6S Force Touch İle Gelecek

Bu yılın muhtemelen geçmişte ve gelecekte yılın en çok konuşulan isimlerinden olacak Apple tarafından sürekli yeni sızıntılar geliyor. Son sızıntı ise iPhone 6S ile ilgili. iPhone 6S mi yoksa iPhone 7 olarak mı geleceği bile belli olmayan yeni iPhone ile ilgili sürekli haberler çıkıyor. Bazı kesimler iPhone 6 Plus ile 6S adının tarihe karışacağını doğrudan iPhone 7'ye geçileceğini söylerken bazıları ise düzenin bozulmayacağını iPhone 6S ile devam edileceğini ifade ediyor. Çıkışına yaklaşık 3 ay kala iPhone ise her gün yeni bir haber ile konuşuluyor.

Haberin Devamı

China Times'dan gelen son haber ise yeni iPhone 6S Force Touch ile gelecek yönünde. Force Touch bu yıl Apple'ın yeni ürünü olan Macbook'larda kullanılmış ve ürünün en çok sevilen özelliği olmuştu. Apple Watch'larda kullanılan System-in-Package (SIP) modülleri'nin yeni iPhone'larda da kullanılması planlanıyor. Bu sızıntı home tuşunun kaldırılacağı sızıntısını akıllara getiriyor. Eğer Apple her şeyi başaran home tuşunu kaldıracaksa bunu ancak iPhone 6S Force Touch yeniliği sayesinde yapabilir. Birbirini destekleyen iki sızıntı ile birlikte ne yazık ki biraz daha beklemek zorundayız.