Mersin MERSİN İDMANYURDU’NUN HOLLANDA KAMPI SÜRÜYOR

MERSİN İDMANYURDU’NUN HOLLANDA KAMPI SÜRÜYOR

27.07.2015 - 19:15 | Son Güncellenme:

.

MERSİN İDMANYURDU’NUN HOLLANDA KAMPI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekibin ikinci etap kamp çalışmaları oldukça yoğun geçiyor.
Dün güneşli havada çalışmalarına devam eden Mersin İdmanyurdu, bu sabah yağmur nedeniyle salon çalışması yaptı. İki ayrı gurup halinde otelin fitness salonunda yapılan antrenmanda, kırmızı- lacivertli ekip kuvvet çalışması yaptı. Çok keyifli ve tempolu geçen antrenmanda, futbolcuların hırslı çalışması teknik heyeti memnun etti.
Teknik direktör Mesut Bakkal, her iki kamp döneminde de sakatlık ya da hastalığın yaşanmamış olmasının sevindirici olduğunu söyledi.
Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Hollanda kampının çok iyi geçtiğini belirterek, "Yeni hocamızla yeni bir sayfa açtık. Mesut Bakkal ligi tanıyan ve tecrübesi ile kendini bu lige kabul ettirmiş bir isim. Hocamıza güvenimiz tam. Transfer yasağının olması her ne kadar bizim açımızdan bir handikap gibi görünse de oturmuş bir takıma sahibiz. Hem hocamızın tecrübesi hem de kadro kalitemiz ile birlikte ligde adından çok ettirecek bir takım olacağız” dedi.