Gündem Meryem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Meryem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

16.08.2017 - 09:50 | Son Güncellenme:

Meryem dizisi dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Son bölümüyle reyting rekorları kıran Meryem'de Savaş'ın tüm gerçekleri öğrenip öğrenmediği merak konusu oldu. Diğer yandan heyecanla beklenen Meryem dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Meryem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Savaş kaza hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor. Büyük bir şok yaşayan Savaş'ın ne yapacağı belli değil. Ölümden son anda kurtulan Meryem ise arafta sıkışıp kalmış durumda. Kazanın ayrıntılarını öğrenmek isteyen Güçlü ise Burcu ile hareket etmek istiyor!

Haberin Devamı

MERYEM 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MERYEM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş ateşlerin içinden Meryem’i kurtarır. Meryem, baygın halde onu kurtaranın Oktay olduğunu zanneder. Bu durum Oktay’ın işine gelecektir. Hastanede gözünü açan Meryem, Savaş’tan şikayetçi olmaz ama Oktay’ın baskılarına dayanamayıp Savaş için uzaklaştırma kararı çıkarttırır.

Turan’ın, Meryem’in yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Meryem’den sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Meryem’in ağzından laf alamayan Savaş, Meryem’i kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır.

MERYEM 3. BÖLÜM FRAGMAN 1

MERYEM 3. BÖLÜM FRAGMAN 2