Gündem Meryem dizisi 4. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı! Meryem'e büyük şok

Meryem dizisi 4. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı! Meryem'e büyük şok

17.08.2017 - 12:17 | Son Güncellenme:

KANAL D'nin yeni dizilerinden Meryem'in 4. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Meryem dizisi 4. bölüm fragmanında Meryem, kendisini kurtaran kişinin Savaş olduğunu öğrenip Oktay'a hesap soruyor. Yalan söyleyen Oktay'ın Meryem'e verecek bir cevabı yoktur. Meryem'e karşı güvenini kaybetmeye başlayan Oktay, Meryem'in tüm gerçekleri açıklamasından büyük endişe duyar.

Meryem dizisi 4. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı Meryeme büyük şok

Merakla beklenen her yeni bölümde heyecanla izlediğimiz Meryem'in 4. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Meryem 4. bölümde kendisini Savaş'ın kurtardığını öğrenince büyük bir yıkıma uğruyor. Oktay'a karşı duyguları karışan Meryem gerçekleri açıklayacak mı? Meryem 4. bölümde hangi yolu izleyecek? Ateşlerin arasına korkusuzca atlayan Meryem'in yaptığı büyük fedakarlık yerini bulacak mı?

Haberin Devamı

MERYEM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem 4. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor? Polislerin de olaya dahil olmasıyla Meryem-Savaş tarafları bu işe nasıl çözüm bulacak?

Gözünü karartarak ateşlerin içerisine giren Meryem, uyandığında karşısında Oktay'ı görür ve kendisinin onun kurtardığını düşünür. Lakin zamanla bu işin aslını öğrenir ve Oktay'a hesap sorar. Meryem, Oktay'ın neden yalan söylediğini anlamaz ve mantıklı bir cevap bekler. Tüm bu sohbet gerçekleşirken ise polisler de olayların içerisine dahil olmak üzeredir. Meryem-Savaş tarafları bu duruma nasıl çözüm bulacak?

Savaş, Meryem'in sakladığı sırrın peşine düşüyor; Meryem ile Oktay karşı karşıya geliyor!

Meryem'in sakladığı gerçeği öğrenmeye çalışan Savaş, her fırsatta o geceki kazayı sorgulamaya başlar. Meryem'in sevgilisi Oktay'ı korumaya çalışırken, taşıdığı yükün altında ezilmekten rahatsızdır. Meryem, kafasını kurcalayan soruların cevabını öğrenebilmek için bu kez Oktay'ın karşısına dikilir. Meryem, Oktay'ın neler sakladığını öğrenmek ister.

Haberin Devamı

Öte yandan Güçlü, Meryem ve Oktay arasındaki ilişkinin ne olduğunu araştırmaya başlar. Oktay'ın bu davayı bu kadar önemsemesine anlam veremeyen Güçlü, Meryem ile aralarında bir şeyler olduğunu düşünür. Güçlü, birlikte hareket ettiği Burcu ile de bu düşüncelerini paylaşır. Meryem'in kaza sırasında tek başına olmadığını düşünen Güçlü, olayın detaylarının peşine düşer.

Meryem, heyecan dolu bölümüyle 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

MERYEM 4. BÖLÜM FRAGMAN

MERYEM 4. BÖLÜM FRAGMAN 2

GENEL HİKAYE

Meryem dizisi 4. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı Meryeme büyük şok

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…

Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.

Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…