Cadde Meryem Uzerli'den evlilik sinyali

Meryem Uzerli'den evlilik sinyali

19.05.2016 - 08:46 | Son Güncellenme:

Bir süredir Alp Özcan'la aşk yaşayan Meryem Uzerli, evlilik sinyali verdi. Alman oyuncu, kızı Lara ve işadamı sevgilisinin el ele fotoğrafını paylaşarak, Özcan'ın kızına cici babalık yaptığını herkese ilan etti.

Meryem Uzerliden evlilik sinyali

UZERLİ AŞKTA KAZANDI

Haberin Devamı

Uzun süre sonra Almanya'dan Türkiye'ye dönen Meryem Uzerli, bu sefer işte değil ama aşkta kazandı! Can Ateş'ten hamile kaldıktan sonra 'tükenmişlik sendromu'na yakalanan güzel oyuncu, o dönem rol aldığı 'Muhteşem Yüzyıl'ı yarıda bırakıp Berlin'e geri dönmüştü.

DİZİDE UMDUĞU BAŞARIYI YAKALAYAMADI

'Gecenin Kraliçesi' dizisinde rol almak için 3 yıl sonra Türkiye'ye dönen Meryem Uzerli, umduğu başarıyı yakalayamadı. Dizisi erken final yapan güzel oyuncunun tek tesellisi aradığı aşkı bulmaktı. Bir süredir kendisine ait bir yat firması olan Alp Özcan'la birliktelik yürüten Uzerli, geçtiğimiz günlerde de sevgilisiyle Fransa'ya gitti.

"YAKINDA EVLENİYORLAR" İDDİASI

'Annemin Yarası' filminin Cannes Film Festivali'ndeki gösterimi için burada olan güzel oyuncu, kızı Lara'yı da yanına aldı. Önceki gün kızı ve sevgilisinin parkta el ele yürürken çektiği fotoğrafı instagram'da paylaşan Meryem Uzerli, olay yarattı. Alman oyuncunun bu paylaşımı, ikili hakkında "Yakında evleniyorlar" dedikoduları çıkardı. (Takvim)