Gündem MEV Koleji’nde öğrenciler yaparak, yaşayarak öğreniyor

MEV Koleji’nde öğrenciler yaparak, yaşayarak öğreniyor

18.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yaparak-Yaşayarak Öğrenme eğitim modeliyle öğrencilerinin bir taraftan öğrenirken, diğer taraftan yaratıcılıklarını ve problem çözme yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyen MEV Koleji Özel Okulları, onların hayatın her alanında bir adım önde olmasını sağlayacak olanaklar sunuyor.

MEV Koleji’nde öğrenciler yaparak, yaşayarak öğreniyor

İzmir Güzelbahçe, Ankara Çayyolu, İstanbul Basınköy ve Büyükçekmece’de bulunan eğitim kampüsleriyle okul öncesi, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi kademelerinde 26 yıldır eğitim veren MEV Koleji, akademik başarı oranı yüksek, sosyal, sportif ve teknik becerileri gelişmiş bireyler yetiştiriyor.

“Okulların geleceğin değerlerini yetiştiren kurumların başında geldiğine” dikkat çeken kurum, misyonu doğrultusunda öğrencilerinin bedensel, bilişsel, sosyal ve duygusal yönden gelişimlerine destek olmayı hedeflerken, eğitim programlarını yaş, ihtiyaç ve bireysel farklılıkları dikkate alarak uyguluyor. Kanada Nova Scotia Eğitim Bakanlığı ile öğrenci değişim programı anlaşması bulunan kolej, öğrencilerine hem yabancı dillerini geliştirme hem de farklı kültürleri tanıyarak vizyonlarını genişletme imkânı sunuyor.