Mersin MEZİTLİ’DE HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR

MEZİTLİ’DE HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR

26.05.2015 - 17:20 | Son Güncellenme:

.

MEZİTLİ’DE HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, her salı gününün Mezitli ailesinin toplanma ve konuşma günü olmasını istediklerini belirterek, bu çerçevede göreve geldiği günden bu yana ‘Halk Günü’ etkinliğine devam ettiğini söyledi.
Bu salı gerçekleşen Halk Günü’nde de makamına gelen vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Tarhan, kendisini ziyaret eden engelli misafiri Ayberk Demir’e başkanlık koltuğunu teslim etti. Annesi ve kardeşi Berkay Demir ile belediyeye gelen minik Ayberk, makamda bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Uzun süre başkanlık makamının tadını çıkaran minik Ayberk, ’Halk Günü’ etkinliğinde hoş ve keyifli anlar yaşattı. Başkan Tarhan, Ayberk ve kardeşi Berkay’a kitap hediye etti.
Mezitli’nin büyük bir aile olduğunu dile getiren Tarhan, "Her salı Mezitli ailesinin toplanma ve konuşma günü olsun istedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne her salı halkımızla buluşuyor ve isteklerini dinliyoruz. Birim müdürlerimiz yanımda olduğu için vatandaşlarımızın istekleri anında not edilerek, çözüm için gerekli işlemlerin başlanmasını sağlıyoruz. Bugün de Ayberk Demir, kardeşi Berkay ve annesiyle birlikte ziyaretimize geldi. Misafirimiz, ilgili birim müdürümüze talebini iletti. Birim müdürümüz de isteğinin derhal yapılacağını bildirdi" dedi.
Mezitli’de halk ile bir bütün olmak istediğini vurgulayan Tarhan, "Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda öncelik halkımızın mutluluğuydu. Bu mutluluğun artarak devam etmesi için bundan sonraki süreçte elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bizlere daha fazla güç veriyor. Bu güçle Mezitli’de aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacaktır. Her geçen gün daha mutlu daha güçlü bir Mezitli olacaktır" ifadelerini kullandı.