Düzce MHP AKÇAKOCA SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

MHP AKÇAKOCA SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

25.02.2014 - 12:16 | Son Güncellenme:

.

MHP AKÇAKOCA SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, seçim bürosu açılış törenine büyük bir kalabalık katıldı. Cumhuriyet Meydanı tıklım tıklım doldu. Yanmaz’in seçim bürosu açılışına Düzce Belediye Başkan Ömer Küçük, İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Parti Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seçim bürosu açılışında önce Belediye Meclis üye adayları ve İl Genel meclis üyeleri tanıtımı şölen havasında yapıldı. Törende, belediye Meclis üyesi Mithat Özcan'a yaptığı çalışmalardan dolayı plaket takdim edildi.
İl Başkanı Abdullah Danışmaz, "Akçakoca Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz'a sahip çıkın" diyerek, Akçakoca'da yenilenme büyümenin Yanmaz'la olacağını belirtti.
Belediye Başkan adayı Okan Yanmaz ise "Böyle bir kalabalık karşısında duygulanmamak elde değil. Buraya gelen analarıma, bacılarıma, kardeşlerime, ağabeylerime ve Akçakoca evlerinde bizi 5 yıl ağırlayan tüm Akçakocalılara çok teşekkür ediyorum. Bu yolda gönül koymuş, seçtiğimiz adaylarla Akçakoca’nın girişinde ki 15 yıldan beri değişmeyen vizyonunun değiştireceğiz" diye konuştu.