Kırşehir MHP'DEN PROJE TANITIM TOPLANTISI

MHP'DEN PROJE TANITIM TOPLANTISI

08.02.2014 - 23:33 | Son Güncellenme:

.

MHPDEN PROJE TANITIM TOPLANTISI

MHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Arif Ekici, Kırşehir'in çehresini değiştirecek 41 projeyi parti teşkilatına ve Kırşehirlilere tanıttı.
Kalabalık bir grup eşliğinde salona giren MHP Belediye Başkan adayı Arif Ekici, uzun süre alkış alırken, 29 Mart'ta baba evine döneceklerini söyledi. Kırşehir halkına projelerini anlatan Ekici, “Hiçbir Kırşehirlimize 'of' bile dedirtmedik. Felsefemiz, yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevmektir. Allah izin verirse 30 Mart'tan sonra tüm halk kitleleriyle belediyeye varacağız. Hapishane duvarları gibi olan belediyenin kapısını baba evi yapacağız. Hep beraber kapıları söküp içeri gireceğiz. Arkadaşlar, hep beraber geliyoruz. Bu geliş İstanbul'un Fatih Han'ıdır. Yavuz'un Çaldıran'ıdır. Bu geliş Malazgirt'in Alparslan'ıdır. Bu geliş Kırşehirlinin iradesidir. Bu geliş Türk milletinin ifadecisidir" dedi.
Göreve geldiği takdirde Kırşehir'de yaşanan ekonomik ve insani göçü tersine çevirmeye gayret edeceğini vurgulayan Ekici, “Ülkemiz ve Kırşehirimiz bir geçitten geçmektedir. Kırşehir'de 5-10 yıldır ekonomik ve insanı göçler var. İyi idare edilmiyor. 1994 ile 2004 yılları arasında Organize Sanayi Bölgemize 12 tane fabrika kuruldu. Maalesef, son yıllarda bu 12 fabrikadan 8'i yerinden sökülerek başka vilayetlere gitti. Kırşehir'in önünü açacağız Allah izin verirse. Ekonomik ve insani göçleri yeniden Kırşehir'e yönlendireceğiz. Selçuklu mimarisi ile Şehir Giriş Kapıları, Modern Çarşı, Belediye Şehir Hamamı, Belediye Sarayı, Çok Katlı Otopark, Kadın Anne Çocuk Evleri, Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi, Kültür Sokağı, Jeotermal Havuzlar, Asri Mezarlık, Ahi Kent Alış Veriş Merkezi, Gençlik Kültür Merkezi gibi 41 projeyi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Ekici’nin proje tanıtımından sonra partililere hitap eden İl Başkanı Cemil Cahit Pişkin ise, "1994 ve 1999 seçimlerinde olduğu gibi inanarak yine yola çıktık. Allah nasip ederse seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız. MHP’nin yükselişini engellemek için oyunlar oynanmaktadır. Bilinsin ki ülkücüler birleşti ve iktidara yürümektedir” ifadelerini kullandı.
Proje tanıtım toplantısına, MHP İl Başkanı Cemal Cahit Pişkin, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.