Antalya MHP'DEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ...

MHP'DEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ...

04.04.2014 - 16:21 | Son Güncellenme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, “MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi olarak parti teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Siyasetin içindeyim. 2019 seçimlerinde aday olmayı düşünmüyorum” dedi.

MHPDEN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ...


“SEÇİMLERDE YÜKSEK OY ORANI ALDIK”
MHP Antalya İl Teşkilatı yerel seçimde Antalya’da aldıkları oyu oranını değerlendirmek üzere bir toplantı düzenledi. Partinin Antalya’da aldığı oyları ve seçimlerden sonra izleyecekleri yolu basın mensuplarıyla paylaşan MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP’nin belediye seçimlerinde yüksek bir oy oranı elde ettiğini vurguladı. Antalya’da yarışan partiler arasında oylarını arttıran tek parti olduklarını da belirten Çetin, “MHP Antalya’da Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yüksek bir başarı elde etmiştir. Oy oranlarına baktığınız zaman bir önceki seçimlere göre karşılaştırma yapılınca oylarını Antalya’da en çok artıran parti konumundadır. Diğer partilere bakılınca kazananı da kaybedeni de oylarını arttıramamıştır. Rakiplerin imkanlarıyla karşılaştırınca aldığı yüzde 27’lik oy başarılı bir orandır” diye konuştu.

Haberin Devamı


“ANTALYA’DA KÖR DÖVÜŞÜ OYNANIYOR”
MHP’nin Merkez Yürütme Kurulu üyesi ve aynı zamanda yerel seçimlerde MHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Kemal Çelik ise Türkiye’nin bir garip oyun içinde olduğunu ve bu oyunun bir tarafında da CHP’nin bulunduğunu söyledi. Antalya’da bir “Kör dövüşü” oynandığını belirten Çelik, “Şu anda çok garip olaylar oluyor. Kör dövüşü devam ediyor. Antalya maalesef kaybediyor, kaybetmeye de devam edecek. Ama şunu iyi bilsinler biz hepsinin takipçisi olacağız. Bundan sonra etkili muhalefeti CHP değil MHP yapacaktır. Çünkü CHP kendisine verilen krediyi tüketmiştir. Antalya’ya önümüzdeki dönemde sahip çıkacağız” dedi.


“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”
Oynanan oyunun herkes tarafından dikkatle izlenmesinin gerektiğini vurgulayan Çelik, 2019 seçimlerine aday olmayı düşünmediğini de açıkladı. Çelik şöyle konuştu: “Başarılı mısınız diyecek olursanız, okyanustan limana gelmeye çalışan bir geminin limana nasıl geldiğine bakmazlar. Limana gelip gelemediğine bakarlar. Bu bakımdan biz MHP adayı olarak belediyeyi kazanamadığımız için kendimizi başarılı görmeyiz.Benim geçmişimi biliyorsunuz. MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi olarak parti teşkilatımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Siyasetin içindeyim. 2019 seçimlerinde aday olmayı düşünmüyorum”