Bilecik Mhp Gölpazarı Seçim Bürosu Açıldı

Mhp Gölpazarı Seçim Bürosu Açıldı

22.05.2018 - 15:26 | Son Güncellenme:

.

Mhp Gölpazarı Seçim Bürosu Açıldı

BİLECİK (AA) - Gölpazarı ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından, seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Dirilişin şehri olan Bilecik'imizin MHP milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya ve Hasan Yıldırım'ın çıkmış oldukları bu hak davada bizleri TBMM'inde en iyi şekilde temsil edeceklerinden zerre şüphemizin yok." dedi.

Karuk, "Çanakkale'de ve 15 Temmuz destanında olduğu gibi Türk, Kürt, Laz, Alevi, Sünni ayrımı gözetmeksizin tekiz, biriz, kardeşiz bu hak davada siz değerli üniversiteli genç kardeşimle omuz omuza yürümek bizim için bir şeref. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi umudumuz genç kardeşlerimizdir. Sizler bizlerden almış olduğunuz bu sancağı, bizlerden daha ileri, daha iyi günlere taşıyacaksınız. Sizler sadece bu şehrin, bu vatanın değil bu dünyada ezilmiş, bastırılmış, sindirilmiş olan bütün mazlumların umudu ve duasısınız." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Açılış törenine, Bilecik MHP milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya, Hasan Yıldırım, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, İl Ocak Başkanı Fatih Yaşar, İlçe Başkanı Aydın Göksu, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.