Ankara Mhp İstanbul İl Başkanı Muhtarlarla Buluştu

Mhp İstanbul İl Başkanı Muhtarlarla Buluştu

16.12.2017 - 21:34 | Son Güncellenme:

.

Mhp İstanbul İl Başkanı Muhtarlarla Buluştu

İSTANBUL (AA) - MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, Beykoz'da muhtarlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda Karataş, İstanbul’un 39 ilçesinde bu etkinlikleri gerçekleştirdiklerini anlattı.

İnandıkları değerler doğrultusunda hareket ettiklerini, millet menfaatlerini kendi menfaatlerinden önde tuttuklarını dile getiren Karataş, şunları söyledi:

"Biz önce 'ülkem ve milletim' diyorsak, geçmişte birileri tek başına iktidar olmasına rağmen MHP’nin neden iktidar olmadığı sorularıyla karşı karşıya kalıyoruz. MHP’nin Türkiye’deki kapsama alanında değerlendiremeyenler her zaman yanılmıştır. Bizler sadece kadro yetiştiririz. O kadrolar da bu millete hizmet etme noktasında hareket ederiz. 15 Temmuz öncesi ve sonrasını değerlendirmek zorundayız. 15 Temmuz öncesini tartışma zamanımız yok. Neden Türkiye’yi buraya sürüklediniz diye birilerini suçlayamayız. Dün yaptığımız hatalardan ders çıkararak vatanını canından aziz bilen insanlarla ülkemizi selamete çıkarabiliriz. Devletin her kademesinde vatanını sevenler olursa rahata çıkarız."

Haberin Devamı

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ise muhtarların, mahallelerde vatandaşın huzurlu bir yaşam sürmesi için üstün gayret sarf ettiğini bildiklerini ifade ederek, "Milliyetçi Hareket Partisi her daim sizlerle birlikte milletimizin emrindedir" dedi.