Kırşehir MHP KIRŞEHİR İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

MHP KIRŞEHİR İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

28.01.2015 - 12:00 | Son Güncellenme:

.

MHP KIRŞEHİR İL BAŞKANLIĞINDA DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) yapılan il kongresi sonrası yeni yönetim görev teslim aldı.
6 yıldır MHP’de İl Başkanılığı görevini yapan Cemil Cahit Pişkin, yapılan Kırşehir İl Kongresi sonrasında başkanlık görevini Arif Ekici’ye bıraktı. Parti binasında gerçekleşen devir teslim töreninde duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan eski il Başkanı Cemil Cahit Pişkin, "6 yıl bu binada ve alanlarda görevde aldık. Delegelerimiz iki arkadaşımızdan Arif Ekici’yi tercih etti. Kendilerine görevlerinde başarılar dilerim. Bundan sonra ki süreçte bizler yeni verilecek görevlerde yer alacağız. İsteyerek yada istemeyerek kırdığım dava arkadaşlarıma ben hakkımı helal ediyorum onlarda helal etsinler" dedi.
Görevi devralan Ekici ise konuşmasında, "Eski yeni diye bir şey yok. Bizler partili ve teşkilatçıyız, inşallah AK Parti’den iki milletvekilini alarak Kırşehir’de yeni bir dönem başlatacağız. Kırşehir’e ve partimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Adalet Sarayında gerçekleşen mazbata töreninin ardından parti binasında ki devir teslim törenine yeni oluşacak yönetim ve 2015 yılı genel seçimleri öncesi aday adayı olduğunu açıklayan Ayfer Şahin’de katılım gösterdi.

Yazarlar