Siyaset MHP'li Yalçın:Bahçeli, MHP'nin FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelledi

MHP'li Yalçın:Bahçeli, MHP'nin FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelledi

22.06.2017 - 16:02 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Gün gibi açıktır ki Devlet Bahçeli, MHP'nin kayyumlar ve korsan kurultaylar marifetiyle FETÖ tarafından ele geçirilmesini engellemiştir" dedi.

MHPli Yalçın:Bahçeli, MHPnin FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelledi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın mahkemenin kurultay kararı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. 19 Haziran 2016'daki "korsan kurultay" girişiminin kanunsuzluğunu ortaya koyan yargı kararının açıklanmasının ardından, medyadaki MHP'ye karşı koyanların öfke ve özlemle harekete geçtiğini belirtti. Öteden beri içindeki Devlet Bahçeli husumetini yansıtan subjektif değerlendirmelerin, bu son gelişmeden sonra yeni bir yöne alındığına işaret eden Yalçın, "MHP'ye ve onun liderine duydukları nefret ve kini intikam alarak, zarar vererek yatıştırmaya çalışan birtakım hasta tipler, FETÖ'nün zımni destekçileri haline gelmişlerdir. Gün gibi açıktır ki Devlet Bahçeli, MHP'nin kayyumlar ve korsan kurultaylar marifetiyle FETÖ tarafından ele geçirilmesini engellemiştir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yalçın, FETÖ'nün, MHP'de aradığını bulamayınca gözünü partinin tabanına diktiğini vurgulayarak, Haziran 2016'da FETÖ destekli mahkeme kararlarına sevinirken, Twitter'dan "Hukuk ve adalet arayışını", büyük bir olgunlukla göstererek, "Hukuki haklarımızı almayı başardık" diye yazanların, bugün FETÖ'süz yargıda adalet tecelli edince, "Adaletin ruhuna el Fatiha" paylaşımında bulunduğunu dile getirdi.

' FETÖ ve PKK; muhalefeti örgütlemektedir" diyen Yalçın, "Bozacının şahidi, şıracıdır. Bunun arkasından, mağduriyet edebiyatı ve sahte kahramanlık öyküleriyle süslenmiş siyaset mühendisliği gelecektir. Nitekim medyadaki bildik MHP muarızları, yaratmaya çalıştıkları sahte kahramanlara gelinlik giydirmek, izdivaç töreni düzenlemek için çaba göstermektedir" dedi. Semih Yalçın, MHP'nin 2019 seçimlerinden de güçlenerek çıkacağını ifade etti.