Aydın MHP LİDERİ BAHÇELİ, AYDIN PROGRAMINI TAMAMLADI

MHP LİDERİ BAHÇELİ, AYDIN PROGRAMINI TAMAMLADI

13.03.2014 - 22:09 | Son Güncellenme:

.

MHP LİDERİ BAHÇELİ, AYDIN PROGRAMINI TAMAMLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir miting, bir toplu açılış ve 13 açık hava toplantısı gerçekleştirdiği 2 günlük yoğun Aydın programını tamamladı.
2 günlük Aydın programına dün Kuşadası’ndan başlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Aydın’ı ilçe ilçe gezerek MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Uzunırmak ve ilçe belediye başkan adayları için destek istedi. Bahçeli’nin Aydın’daki son durağı Buharkent oldu. Buharkent’te partililerine seslenen Bahçeli, “Sandıkta oylarınıza sahip çıkınız. Oylarınıza sahip çıkmadığınız takdirde olayların önüne geçilemez. Türkiye’nin birliği, dirliği ve üniter yapısı, milli devlet anlayışı veya toprak bütünlüğü çok büyük tahriplerle çok büyük tehditlerle karşı karşıya gelir. Onun için sorunu çözmek lazımdır. Ama nerde çözeceğiz dediğimiz vakit sokak değil sandıkta çözmeliyiz. Sanıkta çözmek demek demokrasiyle bunu çözmek demek. Demokraside çözüm yolu seçimdir” dedi.
BAHÇELİ, AYDIN MERKEZ VE 14 İLÇEYİ GEZDİ
Aydın’da 2 günlük yoğun bir program gerçekleştiren MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir miting, bir toplu açılış ve 13 açık hava toplantısı gerçekleştirdi. İl merkezi ve 14 ilçede partilileriyle buluşan Bahçeli, dün Kuşadası seçim bürosu açılışı ile başladığı ziyaretlerinde Söke, Didim, Germencik ve İncirliova ilçelerinde açık hava toplantıları gerçekleştirdi. İlk günü il merkezinde düzenlenen Efeler Mitingi ile tamamlayan Bahçeli, ikinci güne Çine, Köşk, Sultanhisar, Yenipazar ve Bozdoğan ilçelerindeki açık hava toplantılarıyla devam etti. Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış törenine iştirak eden Bahçeli, Kuyucak, Karacasu ve Buharkent ilçelerindeki seçmen buluşmalarıyla Aydın programını tamamladı. Aydın’da sadece Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerine gitme fırsatı bulamayan Bahçeli, akşam saatlerinde karayolu ile Afyon’a hareket etti.