Manisa MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ AKÇAY:

MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ AKÇAY:

22.03.2014 - 11:45 | Son Güncellenme:

.

MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ AKÇAY:

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala başkan adayları ve milletvekillerinin il ve ilçe ziyaretleri sıklaştı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay bu kapsamda bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve halkın nabzını tutmak üzere Soma'yı ziyaret etti. Akçay, "BİG BANG olayı Manisa’da da yaşanacak ve MHP olarak yerel yönetimde söz sahibi olacağız”dedi.
Yılın Milletvekili unvanı ile Soma’da ilçe teşkilatı ve partililer tarafından karşılanan Akçay, parti binasında ilçe teşkilatının hediyeleri ile ağırlandı. Yılın Milletvekili seçilmesi ile ilgili aldığı aile terbiyesinin önemine vurgu yapan Akçay, babasından devlet malının şahsi işlerde kullanılmamasını öğrendiğini ve bu düsturla hareket ettiğini belirtti. Akçay, “Ben postacı İbrahim’in oğluyum. Biz haram helal bilen bir kültürde yetiştik. Bugün Soma’da başkan adayı olarak gösterdiğimiz Oğuz Belgül de Eski PTT müdürüdür. Aynı şiar ve düsturla hareket ettiğini biliyoruz. Anketler ve çalışmalarımız gösteriyor ki Manisa’da MHP rüzgarı ile yerel yönetimin idaresine devam edeceğiz. Aynı rüzgar ile Manisa’nın ilçelerinde de sürprizler yaşanacak. Diğer tabirle BİG BANG olayı Manisa’da da yaşanacak ve MHP olarak yerel yönetimde söz sahibi olacağız”dedi.
Akçay, “Soma’da büyük bir patlama yaşanacak, Manisa ve Soma Belediyelerini MHP’nin kalesi yapacağız. Ey Somalılar MHP’ye ve dürüst insan Oğuz Belgül’e sahip çıkın. İnanıyorum ki Manisa Büyükşehir Belediyesini MHP’li Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile kazanırken pek çok ilçelerimizde de sürpriz yapacağız. Soma’da patlama olacak. Vatandaşlarımız MHP’ye ve değerli başkan adayı Oğuz Belgül kardeşimize sahip çıkacak ve bizleri bağrına basacaktır. Soma’nın belediye hizmetlerine çok büyük ihtiyaç var. Altyapı ve diğer belediyecilik hizmetleri bakımından çok aç olduğunu görüyorum. Milletvekili olarak 2 temel görevimiz var. Biri yasama dönemidir. Diğeri ise denetim görevidir. Muhalefet olunca denetim görevi daha çok önemlidir. Yaptığım faaliyetlerin birçoğu Ülkemizi ilgilendiren konular vardır. Soma ile ilgili konuları konuşmak önergeler vermek, hükümetin dikkatini çekmek için dile getirdik. Bende elim boş gelmedim. Soma ile ilgili olarak 2011 yılından bu yana dile getirdiğim konuları kanun teklifleri, soru önergeleri hakkında hazırlanan dosyalarımızı İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkan Adayımıza sunmak istiyorum. Başkan olduğu zaman bu hazırlanan dosya çok yardımcısı olacaktır’ diye konuştu.
MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem Milletvekili Erkan Akçay’ı tebrik ederek Yılın Milletvekili seçilmesinden dolayı ilçe teşkilatı adına plaket takdim etti. MHP İlçe Başkanı Vedat Erdem, “Milletvekilimiz mecliste en çok soru önergesi ve yasa tasarısı veren milletvekili unvanını aldığı için, yılın milletvekili seçildi. Kendisine plaket takdim etmekten gurur duyuyoruz. İktidar partisinin milletvekilleri memleketi hortumlarken MHP milletvekilleri memleketin içine düşmüş, fakir gariban ve sorunları olan tüm milletimizin haklarını kurtarmak ve onların sorunlarına çözüm aramak için ilçe ilçe, köy köy dolaşarak yılın milletvekili ödülünü kazanması neleri ifade ettiğini kamuoyunun bilmesi gerekiyor. Birileri ayakkabı kutuları ile anılırken bizler vekillerimizin gariban ve fakirlerin haklarını savunduğu ile anılmamız gurur vericidir" dedi.
MHP Kadın Kollarından Şefika Taşçı ise 4 gün gece gündüz iğne oyası ile işlediği tabloyu Milletvekili Erkan Akçay’a hediye etti. Hediyeden çok memnun olan Akçay, “Ay yıldız ve 3 Hilal’e hayran kaldım. Sadece bunlar için hayatımızı yaşamaya değer” diyerek emek verenlere teşekkür etti. Ticaret ve Sanayi Odası, Nakliyeciler Kooperatifi yönetimi, Kamyoncu esnaf ziyareti, Samsacı mahallesinde mahalle sakinleri ile Bayram Ali kahvesinde bir araya gelen Akçay Soma ziyaretini sonlandırdı.