Afyonkarahisar Mhp Milletvekili Parsak'ın Bolvadin Ziyareti

Mhp Milletvekili Parsak'ın Bolvadin Ziyareti

17.08.2017 - 17:26 | Son Güncellenme:

.

Mhp Milletvekili Parsakın Bolvadin Ziyareti

AFYONKARAHİSAR (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Bolvadin ilçesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

İlk olarak pazar yerini ziyaret eden Parsak, 2016 yılında Anadolu beyaz ve kırmızı sert buğdayın Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından 91 kuruşa alınırken bu yıl 94 kuruşa alındığını, çiftçinin enflasyon karşısında mağdur edildiğini söyledi.

MHP Bolvadin ilçe Başkanı Mustafa Türker ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Parsak'a, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gün, Arif Zıngıldak, Erol Barutcu, Mustafa Taşyürek, Serdar Dündar ve Recep Çelik eşlik etti.

Daha sonra Parsak, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kuruluşların faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Parsak, tüm bu olumsuzluklara rağmen TMO'nun buğday alımını durdurması nedeniyle çiftçilerin buğdayı 76 kuruşa satarak zarar ettiklerini ve bu nedenle çiftçinin devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Haberin Devamı

Pazar yeri ziyareti sonrası Bolvadin Kaymakamlığına geçen Parsak ve beraberindekiler Kaymakam Kenan Eskin ile bir araya geldi.