Ankara Mhp'nin Büyük Kurultayına Doğru

Mhp'nin Büyük Kurultayına Doğru

16.12.2017 - 14:50 | Son Güncellenme:

.

Mhpnin Büyük Kurultayına Doğru

ÇORUM (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Akif Aras, "2019'da, partimizin kuruluşunun 50. yılında, her biri bir hilalin zaferi olacak üç seçimin nihayetinde, üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır." dedi.

Haberin Devamı

Aras, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin büyük kurultayının 18 Mart 2018'de yapılacağını belirterek, il teşkilatı olarak kurultay hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Kurultayın büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşeceğinden emin olduğunu belirten ifade eden Aras, "Bu büyük birliktelik ve inanç, MHP'siz bir Türkiye hayaliyle yanıp tutuşanlara, 'MHP tökezlesin' diye el ovuşturanlara da anlamlı ve tarihi bir cevap olacaktır." diye konuştu.

Türkiye'yi 15 Temmuz'da cebren ele geçiremeyenlerin hilelerine karşı milli uyanış ve milli şahlanışı, 16 Nisan'daki kararlı duruşu muhafaza etmekte kararlı olduklarını ifade eden Aras sözlerini şöyle sürdürdü:

"2019 Cumhurbaşkanı seçimini 16 Nisan'in rövanşı olarak algılayanlar, 'hayır' cephesini sıkılaştırmak ve derinleştirmek için bloklaşma yarışına girenler, PKK'nin siyasi uzantıları ve çarık çürük iplerden siyasi medet umarak ittifak arayanlar, ne yaparlarsa yapsınlar milli şahlanışı durduramayacaklar. 2019'da, partimizin kuruluşunun 50'nci yılında, her biri bir hilalin zaferi olacak üç seçimin nihayetinde, üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır."