Gündem MHRS Hastane Randevu Sistemi Online Randevu Alma ve Alo 182 Hastane Randevu

MHRS Hastane Randevu Sistemi Online Randevu Alma ve Alo 182 Hastane Randevu

26.05.2015 - 14:53 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemine üye olarak hastane randevunuzu kolayca alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemine nasıl üye olunur ve MHRS hastane randevu nasıl alınır tüm soruların yanıtı haberimizde!

MHRS Hastane Randevu Sistemi Online Randevu Alma ve Alo 182 Hastane Randevu

Vatandaş artık hastane randevularını internette alabiliyor. Dijital teknolojiyi en aktif şekilde kullanan Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık hizmetlerinde vatandaşa internet kolaylığı getiriliyor. MHRS hastane randevu sistemi ile vatandaşlar artık çok daha pratik bir şekilde hastane randevularını internet üzerinden alabiliyor. Bu sebep ile de günümüz modern çağında son derece yoğun şekilde kullanılan online bir kamu hizmeti olarak öne çıkıyor. Böylelikle vatandaşın sağlık hizmetlerinde çok daha kaliteli fırsatlardan yararlanabilmesi sağlanabiliyor. İnternet üzerinden randevu alma kolaylığı getiren bu Sağlık Bakanlığı merkezi sistemi vatandaşın 3 farklı platformda kullanabileceği şekilde hizmet veriyor. Hastanelerde yaşanan yoğunluğun önüne geçerek hem hastane hizmetlerinin daha çağdaş standartlara ulaştırılmasını hem de vatandaşın daha modern ve daha konforlu bir sağlık hizmet alabilmesi sağlanabiliyor. Bu doğrultuda geliştirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile vatandaş internetten, cep telefonlarından ve akıllı cihazlarından kolay bir şekilde tüm Türkiye geneline randevu alabilme fırsatına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Sağlık Bakanlığı tarafından dijital platform üzerinde hizmet açılan bu MHRS hastane randevu sistemi sayesinde vatandaşın hastane randevularını online olarak alabilmeleri sağlanırken, randevuların sadece hastanelerden günlük olarak değil ileri tarihlere ve belirli bir saate de alınmasını sağlıyor. Böylelikle vatandaş randevusunun olduğu tarihte, randevu saatinden 30 dakika önce hastaneye giderek, modern ve konforlu bir şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanabiliyor. Vatandaş MHRS randevu sistemini dilerse cep telefonlarından ALO 182’ yi arayarak veya akıllı cihazlarına MHRS uygulamasını indirerek, hastane randevularını kolay bir şekilde alabiliyor.

Sabahın ilk ışıkları ile hastane kapılarına giderek uzun saatler sürebilen sıra bekleme çilesi ile uğraşmak zorunda kalmadan kolay bir şekilde sadece internete erişim sağlayarak MHRS hastane randevu sistemi aracılığı ile randevu alımlarınızı dilediğiniz hekim, tarih ve saat için kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde yer alan mhrs.gov.tr adresinden erişim sağlayabildiğiniz MHRS hastane randevu sistemi ana sayfasında ‘randevu al’ seçeneği ile randevu ekranına ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

MHRS hastane randevu sistemi üzerinden hastane randevularınızı alabilmeniz ve daha modern bir online hastane randevu sisteminin oluşturulabilmesi için sistemde randevu alımları için öncelikle Sağlık Bakanlığı’nın online hastane randevu sistemine üye olunması gerekiyor. Sağlık Bakanlığı’nın merkezi hastane randevu sistemine üyelik işlemlerini ise dijital platformda yer alan MHRS hastane randevu sistemi üye girişi ekranında buluna ‘yeni üye’ ekranından üyelik ekranına ulaşılabiliyor. Bu üyelik ekranında vatandaşların ise ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde vatandaşlar randevu alımlarını yapabilmek için T.C. kimlik numaralarını ve belirlemiş oldukları parolalarını girmeleri gerekiyor.