Gündem MHRS hastane randevu sistemi ile hastanelerde sıra beklemeye son!

MHRS hastane randevu sistemi ile hastanelerde sıra beklemeye son!

28.04.2016 - 10:05 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi sayesinde hastanelerde sıra bekleme dönemi kapanıyor. MHRS hastane reandevu sistemi kolaylıkla kullanılabiliyor. MHRS hastane randevu sisteminin ayrıntıları haberimizde!

MHRS hastane randevu sistemi ile hastanelerde sıra beklemeye son

Sağlık Bakanlığı tarafından internet yardımı ile açılmış olan MHRS yani Merkezi Hastane Randevu Sistemi vatandaşların zamanlarını almadan ve sadece dakikalar içersinde hastaneden randevu almalarını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde hastaneden randevu almak artık daha çok pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Merkezi Hastane Randevu Sisteminden randevu almanız için üye olmanız gerekmektedir. Merkezi hastane randevu sistemi üzerinden üyelik oluşturmanız için Merkezi Hastane Randevu Sisteminin web adresine giriş yapmanız gerekmektedir. MHRS randevu alma web adresine girdikten sonra sayfada yer almakta olan Yeni Üye yazısına tıklmanız gerekmektedir. Yeni üye yazısına tıkladıktan sonra açılan sayfada bulunan kimlik bilgileri, iletişim bilgileri ve güvenlik bilgileri gibi sizden istenen yazıları doldurmanız gerekmektedir. Sizden istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra sisteme kolayca üye olmuşsunuz demektir. Üye olduktan sonra dilediğiniz gibi randevu alma işleminizi yapabilmeniz mümkün olacaktır.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

MHRS üzerinden üyelik oluşturduktan hemen sonra TC kimlik numaranız ve üye olunurken sizin belirlediğiniz bir şifre ile sisteme giriş yapmanız mümkün olacaktır. Bulunduğunuz şehirden dilediğiniz hastaneden randevu alma işlemini daha kolay ve hızlı bir şekilde olacaktır. Böylece online bir şekilde randevu almış olacaksınız. Hastaneye gitmeden saatlerce beklemeden MHRS üzerinden randevu almak bu kadar kolay olacaktır. Eğer MHRS hastane şifrenizi unuttuysanız endişelenecek bir şey yoktur. MHRS sistemine giriş yaparken parolamı unuttum yazısına tıklamanız gerekmektedir ve sizden istenen bilgileri doldurmanız gerekmektedir, sizden istenen bilgiler ise; mail adresiniz ve de telefon numaranız olacaktır. Siz de herhangi birini seçerek parolanızı yenileyebilirsiniz. Ayrıca mhrs sistemi üzerinde istediğiniz hasta bilgileri sistemde güncel bir şekilde bulunmaktadır. İstediğiniz hastanenin telefon numarası, adresi, konum bilgileri, harita bilgileri ve halk dilindeki adı gibi güncel olan bilgileri bulabilmeniz mümkündür. MHRS üzeriden randevu alma işlemi sadece online bir şekilde sınırlı değildir ALO 182 randevu alma hattını arayarak telefon yardımı ile randevu almanız mümkün olacaktır. Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından alo 182 hattı aranabilmektedir. Aradığınız numarada sileriz bir operatör karşılayacaktır ve randevu almanı için sizden çeşitli bilgiler isteyecektir. Siz de bilgileri operatöre vererek dilediğiniz hekimden ve istediğiniz hastaneden tercihler yaparak operatöre bildirmeniz gerekmektedir. Operatörde sizin seçtiğiniz gün ve saatin uygun olup olmadığını belirterek randevu alma işlemini bu şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca randevu almanız için MHRS Mobil uygulaması da bulunmaktadır. Android, IOS ve de windows İşletim sistemlerine sahip akıllı cihazlarından uygulamayı indirebilirsiniz. Mhrs üzerinden aynı gün içerisinde randevu almanı mümkün değildir. MHRS üzerinden minimum olarak bir sonraki iş günü için alabilmeniz mümkün olacaktır. Böylece hastaneden randevu almanız için hastaneye gitmek zorunda kalmadan randevu alma işlemini dakikalar süren işlem ile yapmanı mümkün olacaktır.