Gündem MHRS İle Hastane Randevu Ve MHRS Üyelik İşlemleri

MHRS İle Hastane Randevu Ve MHRS Üyelik İşlemleri

08.05.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

MHRS sistemine üye olarak hastane randevunuzu kolayca alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemine asıl üye olunur ve MHRS hastane randevu nasıl alınır tüm soruların yanıtı haberimizde!

MHRS İle Hastane Randevu Ve MHRS Üyelik İşlemleri

Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde yer alan Merkezi Hastane Randevu Sistemi aracılığı ile oldukça pratik ve kolay bir şekilde hastane randevularını alabilme imkanı bulunuyor. Özellikle de vatandaşlar artık dijital platformda bulunan MHRS hastane randevu sistemi aracılığı ile internete erişim sağlayabildikleri her yerden son derece basit bir şekilde kamu hastanelerine online olarak randevularını alabilme imkanına sahip olabiliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşın hizmetine sunulan MHRS hastane randevu sistemi sayesinde vatandaşlar oldukça kolay ve hızlı bir şekilde internet üzerinden tüm kamu hastanelerine ve ağız ve diş sağlığı merkezlerine online olarak randevu alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu kapsamda vatandaşların internet üzerinden hastane randevularını alabilmeleri için Sağlık Bakanlığı’nın resmi hastane randevu sistemine üye olmaları gerekiyor. MHRS hastane randevu internet sayfasında vatandaşlar ‘randevu al’ seçeneği ile ilgili ekranı açabiliyor. Bu ekranda randevu alımları için gerekli olan üyelik işlemleri Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ nin resmi sayfası mhrs.gov.tr üzerindeki ‘yeni üye’ sayfasından üyelik işlemleri oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için vatandaşlar ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek ve ‘parola’ belirleyerek Sağlık Bakanlığının bu sistemine üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor.

Haberin Devamı

Vatandaşın Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen merkezi randevu sistemine üyelik işlemlerini tamamlamaların ardından her randevu öncesinde sisteme giriş yapmaları gerekiyor. Bu kapsamda da MHRS hastane randevu sistemi ekranında ‘T.C. kimlik numarası’ ve ‘parola’ ile sisteme giriş yaparak randevu alabiliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların hastanede yaşadıkları mağduriyetlere ve çilelere son vermek amacı ile geliştirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinden randevu almak isteyen vatandaşlara oldukça geniş kapsamlı bir hizmet sunuluyor. Gelişen teknolojiyi en etkin şekilde kullanan Sağlık Bakanlığı randevu alımlarında farklı platform seçenekleri de bulunuyor. MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için vatandaşlar ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek ve ‘parola’ belirleyerek Sağlık Bakanlığının bu sistemine üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor. Böylelikle Merkezi Hastane Randevu sistemi ekranında ‘T.C. kimlik numarası’ ve ‘parola’ ile sisteme giriş yaparak randevu alabiliyor.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların hastanede yaşadıkları mağduriyetlere ve çilelere son vermek amacı ile geliştirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinden randevu almak isteyen vatandaşlara oldukça geniş kapsamlı bir hizmet sunuluyor. Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sisteminin mobil bir uygulaması da bulunuyor. Özellikle de akıllı cihazların yaygın kullanıma ulaştığı bugünlerde vatandaşlar artık akıllı cihazlarına indirdikleri bir uygulama ile kolay bir şekilde hastane randevularını alabilme fırsatına sahip oluyor. Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu sistemini cep telefonlarından ALO 182’ yi arayarak, cep telefonuyla da hastane randevularını alabiliyor.