Gündem MHRS İle Online Hastane Randveu Nasıl Alınır?

MHRS İle Online Hastane Randveu Nasıl Alınır?

29.04.2015 - 14:11 | Son Güncellenme:

MHRS’ ye üye olarak online hastane randevunuzu hem hızlı hem de güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. MHRS hastane randevu ile online randevu almak ve MHRS hastane randevu sistemine üyelik işlemleri hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS İle Online Hastane Randveu Nasıl Alınır

Modern teknolojiyi en aktif şekilde kullanan Sağlık Bakanlığı’nın online hizmetleri vatandaşlara çok daha modern ve çok daha çağdaş bir sağlık hizmeti alabilme imkanı sağlıyor. Bu neden ile de son dönemlerde Sağlık Bakanlığı tarafından gelişen internet teknolojisi en aktif ve en yoğun şekilde kullanılmaya devam ediyor. Özellikle de Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde hizmete sunmuş olduğu online hastane randevu sistemi ile birlikte artık hastanelerde vatandaşların yaşadıkları mağduriyetlerin önüne geçilebiliyor. Bu neden ile de günümüz modern Türkiye’sinde vatandaşlar tarafından Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

MHRS HASTANE RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platform üzerinden tüm Türkiye genelindeki 2. ve 3. kademe kamu hastanelerine ve ağız ve diş sağlığı merkezlerine online olarak muayene randevusu alabilme imkanı sunan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi üzerinden artık oldukça kolay bir şekilde hastane randevuları alınabiliyor. Vatandaşların sabahın ilk ışıkları ile hastaneye giderek oldukça uzun saatler alabilen sıra bekleme çilesine hasta halleri ile katlanmalarına gerek bırakmayan bu yeni modern sistem sayesinde artık vatandaş hastaneye randevu saatinden bir miktar önce gelerek, konforlu bir şekilde muayene olabilme fırsatına sahip olabiliyor.

Bu neden ile de günümüz modern çağında MHRS hastane randevu sistemi oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın online hastane randevu sisteminden randevu alımı yapabilmek için vatandaşların öncelikli olarak bu sisteme üye olmaları gerekiyor. Böylelikle vatandaşlar dijital platform üzerinden randevularını alarak, kolay bir şekilde hastanede muayene olabilme imkanına sahip olabiliyor. MHRS hastane randevu sistemi içerisinde vatandaşlar öncelikli olarak ‘randevu al’ ekranından ulaşabildikleri üye girişi ekranındaki ‘yeni üye’ butonuyla üye olma sayfasına erişim sağlayabiliyor.

Haberin Devamı

MHRS hastane randevu sistemi üyelik ekranında vatandaşların ‘T.C. kimlik numarası’, ‘doğum tarihi’, ‘doğum yeri’, ‘isim’, ‘soyisim’, ‘cinsiyet’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu’, ‘sabit telefon’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girmeleri gerekiyor. Ayrıca sisteme girişlerde kullanılacak özel bir ‘parola’ belirlenmesi de gerekiyor. Böylelikle üye olunan MHRS hastane randevu sisteminde giriş işlemlerinde ‘T.C. kimlik numarası’ ile birlikte üyelikte belirlenen parola kullanılıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ne giriş yapan vatandaşlar seçimlerini kendi istekleri doğrultusunda en pratik şekilde yapabiliyor. Özellikle de genel kullanıcıya hitap etmesi dolayısı ile son derece pratik bir kullanıma sahip ara yüzü bulunan MHRS hastane randevu sistemi içerisinde vatandaşlar ‘il’, ‘ilçe’, ‘hastane’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini yapabiliyor. Böylelikle sistem tarafından otomatik olarak seçimlere uygun olan tarih ve saatlerdeki randevu seçeneklerini sunuyor. Vatandaşlarda bu seçenekler içerisinde kendileri için en uygun olanı seçebilme imkanına sahip olabiliyor. Bu seçimler ile en uygun randevu alternatifleri vatandaşlar tarih ve saat olarak sunulurken, seçime uygun randevu bulunmuyor ise en yakın ve çevredeki kamu hastanelerinden alternatif hastane randevuları seçenekleri sunuluyor.

Yazarlar