Gündem MHRS Nasıl Üye Olunur? MHRS Giriş İşlemleri

MHRS Nasıl Üye Olunur? MHRS Giriş İşlemleri

03.06.2015 - 11:17 | Son Güncellenme:

MHRS sistemine üye olarak online hastane randevunuzu kolayca alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sisteminin nasıl kullanıldığını ve MHRS hastana randevu sistemine nasıl üye olabileceğinizi haberimizden bulabilirsiniz.

MHRS Nasıl Üye Olunur MHRS Giriş İşlemleri

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilerek, vatandaşın hizmetine sunulmuş olan MHRS hastane randevu sistemi sayesinde artık vatandaşlar hastane randevusu alımlarında karşı karşıya kaldıkları tüm sorunlardan en pratik şekilde kurtulabilme fırsatını yakalıyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisini sağlık hizmetlerinde daha etkin bir şekilde kullanarak vatandaşın sağlık hizmetlerinde modern ve çağdaş dünya standartlarından faydalanabilmesine yardımcı olmayı amaçlayan Sağlık Bakanlığı tarafından internet teknolojisi en aktif şekilde vatandaşa sunulan hizmetlerde kullanıyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Sağlık Bakanlığı, özellikle tüm Türkiye genelindeki kamu hastanelerinde vatandaşların randevu alımları ve muayene hizmetlerinde karşı karşıya kaldıkları son derece önemli sorunlar dolayısı ile gelişen internet teknolojisini kullanarak, yeni bir hizmete başladı. Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemini kullanan vatandaşlar, tüm Türkiye’deki 2. ve 3. kademe kamu hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri gibi geniş bir kapsamda hastane randevularını kolay bir şekilde alabilme fırsatına sahip olabiliyor.

Dijital platform üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sistemi özellikle de vatandaşların çok daha pratik bir şekilde hastane randevularını alabilmelerine olanak sağlarken, aynı zamanda da vatandaşların geçmiş randevu bilgilerinin kayıt altında tutulması ve bu randevu kayıtlarının vatandaşlar tarafından son derece pratik bir şekilde görüntülenebilmesine yardımcı oluyor. Dijital platform üzerinde Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açılan bu MHRS hastane randevu sistemi sadece internetten değil aynı zamanda da ALO 182 çağrı merkezi aracılığıyla ya da akıllı cihazlara özel olarak geliştirilen MHRS uygulaması ile kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Bu şekilde vatandaşa 3 farkı platform üzerinde hizmet vermekte olan MHRS hastane randevu sisteminin dijital platform üzerinde kullanılabilmesi için vatandaşların online sisteme üye olmaları gerekiyor. Dijital platformda yer alan mhrs. mhrs.gov.tr adresinden erişim sağlanabilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinde randevu al kısmındaki yeni üye ekranından kolay bir şekilde sisteme üye olunabiliyor. Bu sayfa içerisinde ‘T.C. kimlik numarası’, ‘ad’, ‘soyad’, ‘doğum tarihi’, ‘doğum yeri’, ‘cinsiyet’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu’, ‘sabit telefonu’ ve ‘e-posta adresi’ bilgileri girilerek, sisteme üye olunabiliyor.

MHRS hastane randevu sistemine üye olan vatandaşlar artık çok daha pratik bir şekilde internete erişim sağlayabildikleri her yerden hastane randevularını alabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu sebep ile de günümüz modern Türkiye’sinde vatandaşlar tarafından dijital platform üzerinde yer alan Merkezi Hastane Randevu Sistemi en etkin şekilde kullanılmaya devam ediyor. Günümüzde Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşa sağlık hizmetlerinde daha çağdaş ve daha modern bir hizmet standardı sunabilmek amacı ile geliştirmiş olduğu MHRS hastane randevu sistemi içerisinde vatandaşlar hastane, bölüm, poliklinik gibi seçimlerin yanı sıra doktor seçimi, tarih ve saat seçimi gibi pek çok fırsattan yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu şekilde Türkiye’deki sağlık hizmetlerinde daha yüksek standartların oluşturulması sağlanabiliyor.