Gündem MHRS Online Randevu Ve MHRS Hastane Randevu Sistemine Giriş

MHRS Online Randevu Ve MHRS Hastane Randevu Sistemine Giriş

21.05.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevunuzu internetten kolay bir şekilde alabilirsiniz. MHRS hastane randevu alabilmek ve MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

MHRS Online Randevu Ve MHRS Hastane Randevu Sistemine Giriş

Kamu kurumlarının vatandaşa gelişen internet teknolojisini kullanarak daha çağdaş bir hizmet sunma anlayışını benimsemesi furyasından etkilenen Sağlık Bakanlığı tarafından da sağlık hizmetlerinde vatandaşlara son derece üstün bir hizmet sunuluyor. Özellikle de MHRS hastane randevu sistemi günümüz modern çağında vatandaşın hastane randevularını çok daha pratik ve çok daha kolay bir şekilde yapabilmesine yardımcı olan online bir sağlık hizmeti olarak öne çıkıyor. Dijital platform üzerinde yer alan en önemli sağlık hizmeti olarak öne çıkan Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile vatandaşın hastane çilesi sona eriyor. Günümüzün gelişen ve büyüyen Türkiye’sinde pek çok kamu hizmetinde aktif olarak kullanılan internet teknolojisi sayesinde sigorta mükellefleri oldukça pratik bir şekilde kamu kurumları ile işlemlerini yapabilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi üzerinden son derece pratik bir şekilde hastane randevularını alabilme imkanı bulunuyor. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşın muayene bilgilerinin bir sistem üzerinde toplanabilmesi ve bu bilgilerin vatandaşlar tarafından görüntülenebilmesi, tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerine online olarak muayene randevusu alabilmesine ve daha pek çok önemli hizmetten yararlanabilmesine yardımcı olabilme amacı taşıyor. Bu şekilde oldukça geniş kapsama sahip olan MHRS hastane randevu sisteminde vatandaşların başta kişisel bilgi güvenliklerinin sağlanabilmesi ve sistemden yararlanabilmeleri için sisteme üye olunması gerekiyor. MHRS hastane randevu internet sayfasında vatandaşlar ‘randevu al’ seçeneği ile ilgili ekranı açabiliyor. Bu ekranda randevu alımları için gerekli olan üyelik işlemleri Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ nin resmi sayfası mhrs.gov.tr üzerindeki ‘yeni üye’ sayfasından üyelik işlemleri oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Haberin Devamı

MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için vatandaşlar ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek ve ‘parola’ belirleyerek Sağlık Bakanlığının bu sistemine üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor. Vatandaşın Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen merkezi randevu sistemine üyelik işlemlerini tamamlamaların ardından her randevu öncesinde sisteme giriş yapmaları gerekiyor. Bu kapsamda da MHRS hastane randevu sistemi ekranında ‘T.C. kimlik numarası’ ve ‘parola’ ile sisteme giriş yaparak randevu alabiliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların hastanede yaşadıkları mağduriyetlere ve çilelere son vermek amacı ile geliştirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinden randevu almak isteyen vatandaşlara oldukça geniş kapsamlı bir hizmet sunuluyor. Gelişen teknolojiyi en etkin şekilde kullanan Sağlık Bakanlığı randevu alımlarında farklı platform seçenekleri de bulunuyor. MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için vatandaşlar ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek ve ‘parola’ belirleyerek Sağlık Bakanlığının bu sistemine üyelik işlemlerini tamamlayarak, sistem hizmetlerinden yararlanabiliyor.