Gündem MHRS ile hastane randevusu almak istiyorum, ne yapmalıyım?

MHRS ile hastane randevusu almak istiyorum, ne yapmalıyım?

09.02.2016 - 22:24 | Son Güncellenme:

MHRS üzerinden hastane randevusu almak isteyen kişiler için MHRS üyeliğinde ücret istenmemektedir. Üyelik formunu doldurup giriş yaptığınız durumda hastane randevunuzu alabileceksiniz. Devamı haberimizde..

MHRS ile hastane randevusu almak istiyorum, ne yapmalıyım

Her alanda kendini yenileyen internet teknolojisi ile beraber bizler hayatımızın çeşitli alanlarına internet kullanımını yaymış durumdayız. Çünkü bizler ne zaman bir işlemimizi yapmaya kalksak bu işlem için bizler saatlerce sıra beklememiz gerekir. Üstelik işlem yapabilmek için bizler sıra beklerken bunun yanında aynı zamanda bizler sıra alabilmek için sıra beklememiz gerekir. Hayatımızda gerçekleştirilen gelişmeler bu zor olan işlemlerimizi bizler daha kolay bir şekilde yapabiliriz. Eğitim, sosyal sağlık alanlarında oluşturulan işlemler ile çeşitli alanlarda işlem gerçekleştirmemiz kolaylaşmıştır. Bizler vatandaşlar olarak aktif biçimde kullandığımız teknolojik gelişmelerin farkında olan kurumlar bu kapsamda pek çok yeniliği bizlerin huzuruna sunmuştur. Ellerimizden düşmeyen cep telefonları, tabletler, bilgisayarlar derken bizler aktif biçimde interneti kullanmaktayızdır. Aynı zamanda da gelişmelerimizin odağı olan internete bağlılık da bu şekilde artış göstermiştir.

Haberin Devamı


Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.


MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bakanlar tarafından da ilgi odağı olan online hizmetler vatandaşlar için hazırlanmaktadır. Çünkü ülkemizde yetmiş milyon insanın yaşadığı bir gerçektir. Böyle olunca da vatandaşların bu konulara olan ilgisi de artar. Bir kuruluşta olan kalabalık hem vatandaşları hem de orada çalışan personelleri huzursuz eder. Böyle olunca da çalışma verimi ile beraber işlem gerçekleştirme işlemi düşer. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan bir hizmet olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile vatandaşlar olarak bizler hastaneden muayene sırası almak için artık sabahın çok erken saatlerinde hastanede beklememize gerek kalmayacak. Bizler evde, yolda ya da aklımıza gelen her hangi bir yerde internete bağlı olduğumuz alanlarda kolaylıkla muayene sırası alabiliriz.

Haberin Devamı

Merkezi Hekim Randevu Sisteminin baş harflerinden oluşan MHRS’ yi arama motorlarımıza yazarak açılan ilk sayfaya tıklamamız gerekir. Ancak bu sisteme erişim sağlayabilmek için öncelikle MHRS hastane randevu sistemine üye olmanız gerekir. Üye alabilmeniz için ise sizlerin gerçekleştirmeleri gereken bazı ufak çaplı işlemler vardır. Bunlardan ilki ise bu sisteme üye olmaktır. Üye girişinizi gerçekleştirebilmek için sizler karşınıza açılan sayfadan üye ol ibaresine tıklayınız. Ardından kendinize bir şifre oluşturarak ve bazı kimlik bilgilerinizi girerek üyeliğinizi sağlayabilirsiniz.

Sonrasında ise sizler MHRS sistemine giriş yapabilmek için giriş yap ibaresine tıklamanız gerekir. T.C. kimlik numaranızı, üyelik şifrenizi ve de güvenlik kodunuzu sisteme girerek girişinizi gerçekleştirmiş olacaksınız. Sonrasında karşınıza açılan ilk sayfada sol bölümde bulunmuş olduğunuz il, ilçe, muayene olacağınız hastane, doktor gibi alanları seçeneklerden doldurmanız gereklidir. İstediğiniz doktordan poliklinikten sıranızı kolaylıkla alabilirsiniz. Daha sonrasında alt tarafta bulunan ‘randevu ara’ kısmına tıklamanız gerekecektir. Karşınıza böylece doktorun uygun olduğu tarihler ve saatler gelecektir. Sizlere uyan saati ve günü tıklayarak muayene sıranızı alabilirsiniz.

Haberin Devamı


Artık bu sistem sayesinde sizler kolayca ve de pratikçe hastaneden randevu alabileceksiniz. Tüm gününüzü hastanelerde geçirmektense bu şekilde sadece randevuya gidip gelmek sizler için daha kolay olacaktır.