Gündem MHRS randevu sistemi ile hangi hastanelerden randevu alınıyor?

MHRS randevu sistemi ile hangi hastanelerden randevu alınıyor?

19.10.2016 - 09:14 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu sistemi ile artık hastane randevuları internetten alınabiliyor. Yenilenen yüzü ile daha pratik bir kullanılabilen MHRS hastane randevu sistemini E-devlet sistemi üzerinden de kullanabiliyor. Vatandaşlar MHRS hastane randevu sistemi üzerinden tüm kamu hastanelerine ve aynı zamanda da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri’ne randevu alabilme şansına sahip olabiliyor.

MHRS randevu sistemi ile hangi hastanelerden randevu alınıyor

Dijital hizmet çağında artık vatandaşların daha kaliteli ve daha modern hizmetler alabilmesinin sağlanabilmesi amacı ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından internet teknolojileri vatandaşlara ulaştırılan kamu hizmetleri alanında aktif şekilde kullanılıyor. Bu çerçevede de Sağlık Bakanlığı’nda Türkiye’deki kamu hastanelerinde yaşanan önemli sorunların ortadan kaldırılmasını sağlayacak MHRS hastane randevu sistemi hizmeti dijital platform üzerinde vatandaşın hizmetine sunuluyor. Günümüz modern yüzyılının her geçen gün yaşamın içerisinde daha aktif şekilde kendisine yer edinmeye başlayan mobil akıllı cihazları ile kolay bir şekilde internete erişim sağlayabiliyor olması internet hizmetlerinin son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına yol açıyor. Günümüzde intenet üzerinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan online kamu hizmet uygulamaları arasında en sık şekilde kullanılan online kamu hizmeti olarak Sağlık Bakanlığı’na ait olan MRHS hastane randevu sistemi ön plana çıkıyor.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Son yıllarda dünyanın her yerinde internete erişimin son derece pratik ve en önemlisi de her noktadan mümkün hale gelmesi ile birlikte internet üzerinde sunulan kamu hizmet uygulamalarının da oldukça yoğun ve sık bir şekilde ilgi görmeye başlamasına neden oldu. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’na ait olan Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ön plana çıkıyor. Sağlık Bakanlığı MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte milyonlarca vatandaşın kamu hastanelerine randevularını internet ortamı üzerinden alabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde internetinde yaygın kullanıma ulaşması ile birlikte vatandaşlardan çok yoğun ilgi görüyor.

Türkiye’deki kamu hastanelerinde vatandaşların muayene olabilmek için katlanmak durumunda kaldıkları sorunlar ve aksaklıklar çok uzun yıllardır kamu hastanelerinin kemikleşmiş ve çözülemeyen sorunlarının başında geliyordu. Özellikle sağlık sorunları yaşaması nedeni ile hastaneye başvuruda bulunan vatandaşın önce muayene sırası alabilmek için bir sıra beklemesi ve daha sonra muayene sırasının kendisine gelmesi için bir sıra beklemesi gerekiyordu. Bu durumda zaten sağlık sorunları yaşayan vatandaşın daha da ciddi mağduriyetler ile karşı karşıya kamasına neden oluyordu. Sağlık Bakanlığı da son yıllarda kamu hastanelerinde gerçekleştirdiği fiziki modernizasyon çalışmalarını destekleyecek nitelikte internet ortamında MHRS hastane randevu sistemini hizmete açtı. Vatandaşlar internete erişim sağlayabildikleri her yerden son derece pratik ve kolay bir şekilde Sağlık Bakanlığı’na ait olan MHRS hastane randevu sistemini kullanabiliyor.

İnternet ortamı üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’na ait olan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte tüm vatandaşlar, Türkiye’nin her yerindeki 2.kademe kamu hastanelerine ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri’ne online hastane randevusu alabilme şansına sahip olabiliyor. İnternette yer alan Sağlık Bakanlığı’na ait olan MHRS hastane randevu sistemi ile birlikte vatandaşlar hastane randevularını 15 günlük periyotlar içerisinde ilgili seçimleri çerçevesinde kendisine sunulan randevu tarih ve saatleri içerisinde seçerek, alabilme özgürlüğüne sahip olabiliyor.