Gündem MHRS Randevu Sistemi İle Online Hastane Randevu Alma

MHRS Randevu Sistemi İle Online Hastane Randevu Alma

04.05.2015 - 11:21 | Son Güncellenme:

MHRS sistemine üye olarak hastane randevunuzu kolayca alabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemine asıl üye olunur ve MHRS hastane randevu nasıl alınır tüm soruların yanıtı haberimizde!

MHRS Randevu Sistemi İle Online Hastane Randevu Alma

Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye’de verimli ve etkin bir sağlık hizmeti sunabilmek ve kesinlikle modern ve çağdaş dünya standartlarına uygun bir sağlık hizmetinin sunulabilmesi amacı ile başlattığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de günümüz modern teknolojisinin hızlı gelişimi ile birlikte yaşamın her alanında insanların internete ok daha pratik ve çok daha kolay bir şekilde erişim sağlayabiliyor olması, son dönemlerde kamu kurumları tarafından da internetin çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasında doğrudan etkiler sağlıyor.

Haberin Devamı

MHRSRANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Günümüzün hızla gelişen teknolojisinin sağlamakta olduğu yeni nesil olanaklardan en etkin şekilde yararlanan Sağlık Bakanlığı’nın geliştirdiği Merkezi Hastane Randevu Sistemi özellikle de vatandaşların sabahın ilk ışıklarında başlayan ve tüm gün boyunca sürebilen sıra bekleme çilesine katlanmak zorunda kalmadan muayene olabilmesine yardımcı oluyor. Bu neden ile de günümüz modern çağında vatandaşlar tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Dijital platform üzerinden son derece kolay ve hızlı bir şekilde hastane randevularının alınabilmesine yardımcı olan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi ile vatandaşlar çok daha çağdaş ve çok daha modern bir sağlık hizmeti alabilme imkanına sahip olabiliyor. Böylelikle hastanede sıra bekleme çilesi tam anlamı ile sona eriyor. Sağlık Bakanlığı’nın dijital platform üzerinde yer alan MHRS hastane randevu sisteminde vatandaşların öncelikli üyelik işlemlerini yapmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS hastane randevu sistemi sayesinde tüm Türkiye genelindeki kamu hastanelerine, Ağız ve Diş Sağlığı Merkez’lerine online olarak randevu alabilme imkanına sahip olabiliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların hastanede yaşadıkları mağduriyetlere ve çilelere son vermek amacı ile geliştirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi içerisinden randevu almak isteyen vatandaşlara oldukça geniş kapsamlı bir hizmet sunuluyor. Bu şekilde vatandaşa seçimlerine uygun olan hekim, tarih ve saat seçenekleri sunulduğu gibi seçime uygun olan herhangi bir seçenek bulunmuyorsa alternatif hastane seçenekleri sunularak vatandaşın randevularını kolaylıkla alabilmeleri sağlanabiliyor.

MHRS hastane randevu sistemine üye olabilmek için vatandaşlar ‘T.C. kimlik numarası’, ‘adı’, ‘soyadı’, ‘cinsiyeti’, ‘doğum yeri’, ‘doğum tarihi’, ‘baba adı’, ‘anne adı’, ‘cep telefonu numarası’, ‘sabit telefon numarası’ ve ‘e-posta adresi’ bilgilerini girerek ve ‘parola’ belirleyerek Sağlık Bakanlığının bu sistemine üyelik işlemlerini tamamlayabiliyor. Böylelikle MHRS hastane randevu sistemi ekranında ‘T.C. kimlik numarası’ ve ‘parola’ ile sisteme giriş yaparak randevu alabiliyor. Özellikle de MHRS hastane randevu sistemi içerisinde randevu alımları için vatandaşlar ‘il’, ‘ilçe’, ‘hastane’, ‘semt polikliniği’, ‘klinik’, ‘klinik yeri’ ve ‘hekim’ seçimlerini diledikleri gibi yapabiliyor. Bu şekilde son derece geniş kapsamlı seçimlerin yapılabilmesi imkanı bulunuyor olması nedeni ile son dönemlerde vatandaşlar tarafından MHRS hastane randevu sistemi yoğun olarak kullanılıyor.